Bet365 Sport

Posted By Oskar With 0 Comments
Bet365 är idag en av de största vadslagningsbyråerna på Internet och har enligt uppgift över 3 miljoner lojala kunder spridda över hela världen. Bet365 är licensierade och baserade i Storbritannien och upprätthåller den långa traditionen av brittiska bookmakers. Företaget är känt för att vara ärliga och rättvisa att ha att göra med. Förutom att slå vad om sporthändelser och jämföra odds på olika sporter kan du också delta i andra sorters spel genom ett och samma konto. Förutom att spela odds på Bet365 består de av en hel familj av spelsajter som även inkluderar casino, pokerrum och bingospel. Att allt kan nås via samma konto är en av de stora fördelarna med att använda Bet365 eftersom det eliminerar onödiga banköverföringar och uttagsprocesser. Om du vill veta mer om Bet365s oddsspel fortsätt läsa den här artikeln – den innehåller information om bonusar, spelutbud, in- och utbetalningar, och kundservice.

Bonusar och specialerbjudanden

Välkomstbonusen på odds för den som vill ägna sig åt sportsbetting är en av de största vi någonsin sett. Här får du 100% matchningsbonus upp till 1,000 kr. Efter att ditt konto verifierats skickar Bet365 sport dig en tiosiffrig kod. Allt du behöver göra för att få din bonus är att ange koden där det står ’Enter Offer Code’ eller ’Ange erbjudandekod’ på webbsidan. Du behöver bara omsätta din bonus 3 gånger innan det går att ta ut den och eventuella vinster den genererat. Detta är mycket lägre än för andra bonuserbjudanden, så det är definitivt värt att ta en närmare titt på.

Spelutbud

Praktiskt taget alla sorters oddsspel erbjuds av Bet365 sport. De sporter som är mest populära bland medlemmarna är amerikansk fotboll, boxning, hästkapplöpningar, fotboll, rugby och tennis. Bet365 erbjuder ljud och video som strömmas i realtid för över 4000 event per år, så chansen är stor att du kan beskåda händelserna live direkt på webbsidan.

Spelmöjligheter

Minimisatsningarna hos Bet365s oddsavdelning är pyttesmå och börjar så lågt som 0.10 EUR. Det finns inget tak för satsningar, men vinsten är begränsad till 100 000 EUR per dag. Förutom traditionell vadslagning kan du satsa på totalresultat, hörnor, första målet och exakt slutställning. Om du föredrar att satsa efter att spelet har satt igång kan du göra det via Bet365:s gränssnitt för livespel.

Kundservice

Kundservice är högprioriterat hos Bet365 och det finns för närvarande två olika sätt att kontakta dem när som helst: telefon och e-post. Bet365 är visserligen baserat i Storbritannien, men personalen som svarar i telefon talar många olika språk och webbsidan är tillgänglig i över ett dussin språk.

Registrering och insättning

För att skapa ett konto hos Bet365, klicka på länken på den här sidan så skickas du till registreringssidan. Så snart du har angett din kontaktinformation och vissa grundläggande bankuppgifter kan du sätta in pengar och börja spela. Eftersom Bet365 är ett globalt företag erbjuder de många olika möjligheter för insättningar och uttag. De mest populära metoderna är Visa, MasterCard, Maestro, Solo, Moneybookers, och Neteller.

Översikt

Bet365 kombinerar det bästa från traditionell sportvadslagning med den senaste tekniken. Tack vare deras användargränssnitt för livespel har du en i det närmaste oändlig mängd möjligheter att satsa och tjäna pengar på dina kunskaper. Dessutom är webbsidan en utmärkt plats för den som vill följa de matcher han eller hon satsat på, eftersom Bet365 visar videosändningar från viktiga matcher från alla världens hörn live.
Hos Bet365 får du 100% upp till 1000kr i insättningsbonus när du blir medlem!Besök Bet365

Skrivet av: Oskar

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>