Betsafe Odds

Posted By Oskar With 0 Comments
För att sammanfatta odds hos Betsafe behöver man inte gå längre än till deras motto: “Win on Almost Anything” (vinn på nästan vad som helst). Betsafe lanserades år 2006 och är licensierade och reglerade av de maltesiska myndigheterna. Sedan starten har Betsafe snabbt blivit populärt bland spelare på jakt efter ett stort utbud av möjliga vad och som uppskattar en vadslagningsbyrå med ett interaktivt och fräscht användargränssnitt. Förutom att erbjuda excellenta odds och kundservice har Betsafe flera olika community-tjänster, såsom deras blogg och det unika ”My Odds Idea”-systemet. Dessa möjligheter ger deras spelare möjlighet att komma med synpunkter på vilken typ av vad som ska erbjudas samt information om de senaste teknikerna, systemen och handicappen. Läs vidare för att få veta mer om Betsafe, inklsive bonusar, spelutbud, vadslagningsmöjligheter och kundsupport.

Bonusar och specialerbjuden

Betsafe erbjuder just nu alla sina nya kunder en gratis satsning upp till 50€. För att hämta din gratissatsning behöver du registrera dig, sätta in pengar och satsa din första insättningssumma på en ”three bet parley” eller ”treble” där de totala oddsen är 2.00 eller större. Oavsett om du vinner eller förlorar får du en bonus på 100% upp till 1000kr baserat på din första insättning. Sammanlagt kan du få upp till 3200kr i bonus när du blir medlem hos Betsafe. En annan bra service hos Betsafe odds online är deras interaktiva forum ”My Odds Idea”. Detta är en plats där berätta om sina vadslagningsidéer för sajtens administratörer. Om tillräckligt många av Betsafes medlemmar röstar på din idé är chansen stor att den kommer att adderas till Betsafes vadslagningsutbud.

Spelutbud

Vid varje givet ögonblick finns det kring 2 500 odds att satsa på hos Betsafe. De mest populära sporterna är fotboll, ishockey, tennis, basket, baseboll och handboll. Alla de stora sportligorna i både Europa och USA har utmärkt representation på Betsafe, så oavsett vilket lag du följer kan du i princip vara garanterad att hitta det.

Vadslagningsmöjligheter

Minsta tillåtna insats hos Betsafe är €0,10. Taket för vad bestäms av utbetalningsgränserna. Den maximala vinsten på ett enskilt vad är begränsat till €12 500 och de maximala dagliga och veckovisa vinsterna är €25 000 respektive €50 000. Betsafe erbjuder många bra och varierade vadslagningsmöjligheter, från raka vad hela vägen fram till halvtid, eller till och med minut för minut resultat. Du kan satsa på totalsumma, slutpoäng och individuella spelares prestationer. Användargränssnittet ”Live Betting” låter dig satsa pengar på många event medan de pågår, med kontinuerligt uppdaterade odds och vadslagningsmöjligheter.

Support och betalning

Kundservice är så viktigt för Betsafe att de har en policy vid namn ”15 minuters supportgaranti”. Om supporten inte kontaktar dig inom 15 minuter efter att du ställt en fråga sätts €10 in på ditt konto! Du kan nå supportavdelningen via e-post, telefon eller livechatt dygnet runt, sju dagar i veckan. Betsafe accepterar de flesta större kreditkort och system för nätbetalningar, inklusive Visa, MasterCard, Maestro, Neteller, Moneybookers, Entropay och banköverföring.

Allmänt

Just när vi trodde att alla vadslagningsbyråer på Internet var likadana dök Betsafe odds upp med sitt fräscha Web 2.0 användargränssnitt, blogg och community-tjänster. I en värld där många bettingsajter är likadana överallt är det möjligheter som dessa som gör hela skillnaden när man ska välja vadslagningsbyrå.
Bli medlem hos Betsafe idag och få upp till 3200kr i välkomstbonus!Besök Betsafe

Skrivet av: Oskar

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>