Betsson odds

Posted By Oskar With 0 Comments
Betsson odds är Betssons vadslagningsbyrå. Företaget har sin bas på Malta och drivs av en grupp erfarna casino- och vadslagningsproffs från Sverige. Efter att sajten lanserats officiellt år 2002 blev Betsson en av de första vadslagningsbyråer att erbjuda tjänster som idag räknas som standard, såsom live betting och börser. Med ett användargränssnitt som finns tillgängligt på över ett dussin olika språk vänder sig Betsson till en bred och varierad publik och har enligt egen utsago flera hundra tusen aktiva spelare. När spelare väl har registrerat sig hos Betsson väljer de att stanna kvar tack vare det utmärkta spelutbudet och den fantastiska kundservicen. För att få veta mer om hur du registrerar dig och spelar på odds hos Betsson, läs vidare i nedanstående sektioner om bonusar, spel, vadslagningsmöjligheter och kundservice.

Bonusar and Kampanjer

Betssons bonus för förstagångsinsättningar är lukrativt, och ger dig mycket spela för pengarna. När du blir medlem får du 200% upp till 1500kr. Det ger dig utrymme att kunna provapå massvis olika sporter och evenemang att satsa på, eller en jättechans att satsa allt och vinna stort på någonting du är expert på. Du kan välja helt själv, så stor är bonusen.

Spelutbud

Vid varje givet ögonblick finns hundratals spel tillgängliga på oddsavdelningen hos Betsson. Majoriteten rör fotbollsmatcher i nordamerikanska och europeiska ligor. Tennis, ishockey, amerikansk fotboll och basket är också populära vadslagningsalternativ för medlemmarna av Betssons community.

Spelmöjligheter

Lägsta spelinsats hos Betsson odds är bara €0,10. Detta innebär att alla har en chans att lägga vad på en nivå de känner sig bekväma med, och inte behöver satsa mycket bara för att nå upp till husets minimikrav. Taken för oddssatsningar är €5 000 på enskilt vad, €10 000 per dag och €25 000 per vecka. Vadslagningsmöjligheterna varierar från sport till sport, men för de flesta finns det fler saker att slå vad om än bara vem som kommer att segra. Andra populära vad är till exempel halvtid / fulltid, total, jämn/udda, första målet, straffar och handicap.

Kundservice och betalningar

Allt du behöver göra för att skapa ett konto hos Betsson är att fylla i ett enkelt webbformulär där du anger din kontakt- och betalinformation. Du kan hantera alla aspekter av ditt konto online via en lång rad olika betalninglösningar, inklusive Visa, MasterCard, Click2Pay, Click and Buy, UKash, Paysafe Card och banköverföring. Du kan få tag på någon av Betssons anställda via livechatt, e-post eller telefon. Deras team är alltid tillgängliga och erbjuder support dygnet runt. Betsson har också en lättnavigerad FAQ-sektion (Frågor & Svar) som besvarar de vanligaste frågorna.

Allmänt

Betsson är ett ypperligt val för både nya tippare och veteraner. Samtliga vadslagningsalternativ, regler och funktioner visas tydligt på Betssons väldesignade och snygga sajt. Om du är ute efter en vadslagningsbyrå som befunnit sig i framkanten för sportsbetting under det gångna decenniet bör du allvarligt överväga att registrera dig hos Betsson.
Betsson ger dig 100% upp till 1000kr när du gör din första insättning. Besök Betsson

Skrivet av: Oskar

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>