Bettingtips

Posted By Oskar With 0 Comments

Att spela på idrott påminner på många sätt in att spela på börsen, och de bakomliggande teorierna och systemen kan precis som på finansmarknaden göras hur komplicerade som helst. De flesta som spelar gör det dock för nöjes skull och för att testa sina kunskaper, och nedan presenterar vi ett antal grundläggande tips och råd som kan öka dina vinstchanser och göra ditt spelande både roligare och mer spännande.

Bonus Besök
120% upp till 1200kr Besök Unibet
25€ gratis Besök Paf
Upp till 3200kr Besök Betsafe
100% upp till 1000kr Besök Betsson
500kr gratis Besök Betway

•    Spela på en idrott du älskar och följer. Gör du det kommer du alltid att ha ett försprång, dels för att dina kunskaper alltid är djupare om de är resultatet av ett genuint intresse, och dels därför att eventuella förluster blir lättare att bära när du trots allt utövar ditt fritidsintresse!

•    För bok över dina bet, odds och resultat så att du kan gå tillbaka se om det finns mönster i ditt spelande som bör rättas till.

•    Sök information på Internet. För de allra flesta idrotter finns en mängd välskrivna Internet-magasin.

•    Lär dig läsa odds i olika former. Svenska odds skrivs alltid i decimalform, men om du vill kunna spela på internationella odds behöver du även behärska Amerikanska, Brittiska och Asiatiska odds. Du hittar mer i vår artikel om odds liksom i vår introduktionsartikel om sportbetting.

•    Spela disciplinerat och alltid med en bankrulle som är helt separat från din vardagsekonomi. Satsa aldrig mer än vad din bankrulle tål, normalt bör ett bett aldrig vara mer än 1 % av din bankrulle. Enstaka gånger när du tror dig ha hittat mycket fördelaktiga odds kan du satsa 2 %.

•    Leta efter fördelaktiga odds, det vill säga odds som du tror satts för högt av spelbolaget.  Ett odds som ser ut så här: Elfsborg – Helsingborg 1,7 – 2,40 – 3,60 innebär alltså att spelbolaget tror att Helsingborg har ungefär 28 % chans att vinna. Om du sitter inne med information som gör att du tror att chansen snarare är 40 % för Helsingborgsvinst så har du alltså hittat ett mycket fördelaktigt odds.

•    Lär dig konvertera odds till procent eftersom det gör det lättare att förstå de inblandade sannolikheterna.

•    Konkurrensen på Internet om spelarna är hård, och olika spelbolag är olika riskbenägna, så det är väl värt att kolla de olika sajternas odds för samma event innan du lägger din satsning.

•    Gå med i Internet-grupper och chattforum med andra som är intresserade av din idrott. Det är ett kul sätt träffa nya bekanta och ta del av mer erfarna spelares råd och tips.

•    Spela för att det är kul! Om du inte är expert på betting, odds-matematik och idrott så räkna inte med att gå med vinst på betting. Antalet personer som besitter den kompetensen är lätt räknade. Men att spela på sin favoritsport är ett roligt sätt att skapa extra spänning!

Skrivet av: Oskar

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>