Betway Odds

Posted By Oskar With 0 Comments
Betway odds är en fullfjädrad vadslagningsbyrå som erbjuder odds för alla större sporthändelser och ligor. Användargränssnittet är enkelt och elegant och du behöver inte vara någon expert på sportsbetting för att använda Betway. Eftersom sportsbettingvärlden ibland använder sig av jargong och termer som nybörjare inte känner till anstränger sig Betway extra mycket för att se till att nya spelare känner sig bekväma när för första gången slår vad om sporthändelser. Självklart kommer även du som är tipsveteran att känna dig hemma hos Betway, eftersom de erbjuder utmärkta odds och en brett urval av event att spela på. Läs vidare för att få veta alla detaljer om denna vadslagningsbyrå, inklusive specialerbjudanden och bonusar, spelutbud, betting och kundsupport.

Bonusar och specialerbjudanden

När man blir ny medlem hos Betway odds får man ett garanterat spel upp till 500kr. Det innebär att du kan satsa fritt, och om du förlorar så återbetalar Betway din insats. En annan trevlig funktion hos Betway är deras unika ”Best Seller”. Detta val visar de mest populära positioner som Betways medlemmar har intagit under de senaste 24 timmarna. Du kan använda denna information för att skapa spännande multispelsvad som ger dig en fördel.

Spelutbud

Hos Betway kan du hittar alla typer av sport som är populär i Europa och Nordamerika. Toppsporterna bland Betways spelare är fotboll, tennis, hockey, basket och baseboll. Du kan också satsa pengar på rugby, motorsport och World Poker Tour.

Vadslagningsmöjligheter

Lägsta insats på samtliga sporthändelser är satt till låga £1 eftersom Betway vill passa spelare på alla nivåer. Hos Betway finns det inte några vadslagningsgränser som är huggna i sten, men om ditt vad skulle leda till en utbetalning större än vad företaget är villig att stå för kommer de att informera dig direkt. Betway erbjuder alla de normala och exotiska vadslagningsmöjligheter man kan förvänta sig av en modern vadslagningsbyrå, inklusive ackumulatorsatsningar och multiplikatorbet. Den moderna nätverkade oddstavlan gör att du kan spela på nästan vilken aspekt som helst av spelet till attraktiva odds. Även om du missade att lägga ditt vad innan avsparken erbjuder Betway vad för in-play betting för pågående spel.

Kundservice och betalning

Att skapa ett konto hos Betway är enkelt och tar bara några minuter att fullborda. Så snart du registrerat dig kan du göra en insättning via en lång rad olika betalningsmetoder, inklusive Visa, MasterCard, Ukash, Click and Buy, PaySafe Card, Moneybookers, WebMoney, med mera. Du kan nå en representant för kundtjänsten via livechatt eller genom deras e-postadress. Svarstiden för supportfrågor är mycket kort, och ibland får man ett e-postsvar bara några minuter efter att man skickat sitt meddelande.

Allmänt

Betway är en utmärkt vadslagningsbyrå för hobbyspelaren som inte vill bli överväldigad av ett förvirrande och rörigt användargränssnitt. Spelare som uppskattar ypperlig kundservice, bra odds och en välorganiserad sajt bör definitivt ta en titt på Betway.
Spela för upp till 500kr och om du förlorar får du tillbaka din insats!Besök Betway

Skrivet av: Oskar

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>