NordicBet odds

Posted By Oskar With 0 Comments
NordicBet är som namnet antyder en sport betting tjänst baserad i Skandinavien. Deras mål är att ett erbjuda konkurrenskraftiga odds på en en rad olika sport event med fokus på den Europeiska marknaden. Deras webbsida finns för närvarande på 6 olika språk och de erbjuder spel på event från dussintals länder. NordicBet har ett rent och enkelt användargränssnitt som gör det lätt att hitta det du säker utan problem.

Bonusar och Promotioner

NordicBet odds erbjuder sina kunder ett bra sätt att komma igång genom att erbjuda dem en 100% insättningsbonus upp till 1000kr . Oavsett av resultat för ditt första vad så erhåller du din insättningsbonus på ditt konto inom 48 timmar. Du måste omsätta bonusen minst 3 gånger på tripplar med odds om minst 1.80 innan du kan ta ut pengarna. Denna bonus är för närvarande bara tillgänglig för spelare från Sverige, Danmark och Norge.

Tillgängliga spel

Om du gillar Europeisk sport, speciellt fotboll, så är NordicBet en mycket bra plats att spela. Dom erbjuder inte bara spel på alla stora ligor i de flesta Europeiska länder utan erbjuder också odds på matcher i mindre och lokala ligor. Andra populära sporter inkluderar amerikansk fotboll, tennis, baseball, golf och boxning. NordicBet underlättar vadslagning på deras webbsida genom att erbjuda en toolbar som ger dig tillträde till ditt konto och möjliggör ‘one click betting’ (en klicks vad) oavsett vilka andra saker du gör på datorn.

Betting alternativ

Den maximala insats du kan spela om avgörs av max vinsten för ett enskilt vad och är för närvarande satt till €22,500. Det finns också en gräns för hur mycket du kan vinna per dag ock vecka satt till €84,375. Minimum insatts är €0.13. Den udda minimum insatsen beror på växelkursen mellan Euron och en samling Skandinaviska valutor. En unik funktion hos NordicBet odds är deras patenterade Simple Bet gränssnitt. Eftersom det finns så många olika event att välja mellan så ställer Simple Bet sidan några enkla frågor om vad du kan vilja spela på och visar baserat på detta förslag på matcher och odds som du kanske vill spela på.

Support och betalning

Att skapa ett konto hos NordicBet tar bara några minuter. När du har fyllt i nödvändig information kan du sätta in pengar på en rad olika sätt. De mest populära sätten att sätta in pengar på ditt spelkonto är Visa, MasterCard, Glue Pay, WebMoney, Entropay, Moneybookers, Neteller, och Click and Buy. Support hos Nordicbet är tillgänglig på en rad olika språk via e-post, telefon och via live chatt. E-post och chatt är tillgängliga dygnet runt medan telefon supporten är öppen måndag till fredag mellan 8:00 & 20:00 CET.

Överblick

Att spela på odds hos NordicBet är ett bra val för spelare som letar efter en sports book som erbjuder odds på Europeiska och globala sportevent. Funktionen som separerar Nordicbet från andra vadslagningssajter är variationen av olika tillgängliga gränssnitt inklusive Simple Bet och NordicBet Toolbar. Ledningen för NordicBet letar alltid ny sätt att inkludera de senaste tekniska framstegen i deras sajt.
Nordicbet erbjuder generösa 100% upp till 1000kr som ger dig en superchans att vinna på din favoritsport!Besök Nordicbet

Skrivet av: Oskar

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>