Svenska Spelbolag

Posted By Oskar With 0 Comments

Svenskar har alltid älskat att tippa fotboll, och tack vare Internets tidiga genombrott i landet så har åtskilliga svenska spelbolag etablerats på nätet. Spelar du svenskt så vet du att du får trygghet och säkerhet på kuppen, och dessutom slipper du att fundera över vad olika engelska uttryck betyder. Nedan går vi igenom de bästa svenska sportböckerna.

Bonus Besök
100% upp till 1000kr Besök Betsson
100% upp till 1000kr Besök Nordicbet
Upp till 3200kr Besök Betsafe
120% upp till 1200kr Besök Unibet

Betsson är den svenska online-gamblingens grand old man och har erbjudit odds på sport sedan år 2001.  Hos Betsson hittar du mängder av sporter och flera tusen event att spela på, men fokus i deras artiklar och live-betting ligger på de lagsporter som svenska folket älskar mest, som Fotboll, Hockey och Bandy. Så kasta dig in i Allsvenskans eller Elitseriens alla turer, eller lägg ett live-odds i den Israeliska eller Turkiska ligan under vinterns speluppehåll.

NordicBet erbjuder i sin snygga design spel på ett 50-tal sporter, och fler event än vad som går att överblicka. Här kan du lägga ett odds i Alpina världscupen, tippa Snooker eller bli oddskung på Mixed Martial Arts. Självklart erbjuder de odds på alla större nationella och internationella mästerskap, och dessutom skänker de bort 1000 kronor dagligen till den som skickar in tipskupong nummer 1000.

Betsafe är ett helt spelpalats, som utöver sportbok även erbjuder casino och poker, men det är oddsen som drar flest spelare. Här hittar tipparen ett överflöd av sporter, och mängder av live-betting där du kan tippa pågående event. Kampsportare kan lägga ett odds på UFC, barhänget kan kryddas med att tippa dart och saknar du våren när det är dags att ställa på bågen så varför inte muntra upp dig med spela på Speedway eller Formel 1?

Unibet har kanske inte världens roligaste design, men vad de saknar i skönhet tar de enkelt igen i utbudet, för de erbjuder med råge störst antal sporter och event bland svenska bookmakers. Självklart hittar du här odds för Fotboll, Bandy, Ishockey och alla övriga storsporter, men dessutom kan du tippa massor av ovanliga idrotter som Vattenpolo, Surfing, Cricket , Aussie Rules-fotboll och Rally. För att nämna bara några.

Skrivet av: Oskar

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>