DAGENS BÄSTA SPELTIPS


Speltips på Odds.se

På Odds.se hittar du de bästa speltipsen inför de stora matcherna. Vi fokuserar främst på fotboll, men erbjuder ibland även speltips för stora turneringar i andra sporter, som till exempel VM i ishockey. Vår ambition är att ge de bästa analyserna och tipsen samt hitta de allra bästa oddsen hos spelbolagen, vilket ibland inte är det enklaste då det som bekant finns väldigt många olika spelbolag att välja mellan. Eftersom vi går igenom odds hos alla de stora spelbolagen gör detta att du sparar tid och istället kan fokusera mer på den match du vill lägga ditt spel på.

För att kunna leverera de bästa speltipsen håller vi oss alltid uppdaterade om vad om händer i sportens värld. På så sätt kan vi alltid göra väl underbyggda analyser och utforma speltips som förhoppningsvis ska göra det enklare för dig som spelare att välja rätt. För de stora matcherna erbjuder ofta spelbolagen över hundra olika marknader, vilket gör att det kan vara svårt att hitta rätt spelobjekt. Med hjälp av våra speltips hoppas vi att den processen blir betydligt enklare.

Oavsett om du är nybörjare inom betting eller en erfaren spelare är vårt mål att du på Odds.se alltid ska känna dig välkommen och ha nytta av vad vi har att erbjuda. Därför krånglar vi inte till det utan väljer att hålla våra betting tips kärnfulla och koncisa och helt enkelt fokusera på det mest väsentliga. Utifrån både statistik och magkänsla är vår ambition att leverera så träffsäkra speltips som det bara går och även hitta de spel som ger bäst spelvärde för dig som spelare.

Vi på Odds.se hoppas att du kommer att få nytta av våra speltips och att dessa ska fungera som en guide när du ska lägga ditt spel.

Speltips fotboll

Här på Odds.se har vi valt att fokusera lite extra på just fotboll eftersom det är den sport som har det överlägset största utbudet av odds. Dessutom är det världens mest populära sport och även den sport som vi här på Odds.se kan allra bäst. I och med att det nästan alltid spelas fotboll någonstans i världen kan du i stort sett alltid hitta aktuella speltips för fotboll på Odds.se. Utöver speltips hittar du på Odds.se även info, historia och mycket annat om de allra största fotbollsligorna.

Varje vecka erbjuder vi ett antal speltips för de stora fotbollsligorna som Premier League och La Liga. Vi har valt att lägga vårt fokus på just de här ligorna eftersom det är de två ligor som är de allra mest populära och också de med de allra största stjärnorna. Dessutom har den engelska fotbollen alltid legat oss svenskar varmt om hjärtat och den traditionen är något som vi här på Odds.se gärna är med och för vidare.

I samband med större turneringar som VM och EM hittar du speltips för en stor del av matcherna här på Odds.se. Detsamma gäller slutspelet i Champions League.

Självklart hittar du även speltips inför viktiga matcher med svenska landslagets, som till exempel matcher i VM- och EM-kval samt matcher i en europeiska landslagsturneringen Nations League.

Speltips Premier League

På Odds.se hittar du varje vecka betting tips och analyser inför de viktigaste matcherna i Premier League. Eftersom Premier League också är den liga som är mest populär hos spelbolagen är det en självklarhet för oss att ha ett bra utbud av speltips för just Premier League. Sedan är det förstås också så att den engelska ligan ligger oss lite extra varmt om hjärtat, vilket inte är konstigt med klassiska lag som Liverpool, Manchester United, Arsenal och Tottenham. Utbudet av odds på Premier League är som regel mycket stort hos spelbolagen och det går ofta att spela på alltifrån resultat till målskyttar.

premier league - Arsenal FC v Tottenham

Speltips La Liga

Många anser att spanska La Liga också är världens bästa, vilket mycket väl kan stämma med tanke på alla de stjärnor som man hittar i den spanska ligan. Med lag som FC Barcelona, Real Madrid och Atletico Madrid finns det förstås en hel del fotbollsgodis att glädjas åt och många sevärda matcher.   Här på Odds.se är det också ovanstående lag som vi främst fokuserar på vad gäller speltips för La Liga.

Speltips Allsvenskan

Givetvis ger vi dig även betting tips och analyser för allsvenska matcher, då vi såklart känner lite extra för just Allsvenskan. Framför allt eftersom den nästan alltid är spännande att följa med en hel del skiftningar i toppen. Precis som för Premier League och La Liga är utbudet av odds på Allsvenskan som regel stort hos spelbolagen, ofta med över hundra marknader för varje match. Läs våra speltips för de allra bästa oddsen och spelalternativen.

allsvenskan Ostersunds FK v AIK

Speltips VM, EM och Champions League

Premier League, La Liga och Allsvenskan är såklart alltid spännande, men ingenting går ju att jämföra med ett fotbolls-VM eller fotbolls-EM. Därför kan du under ett VM eller EM vara säker på att hitta mycket speltips här på Odds.se. Under stora mästerskap erbjuder vi betting tips för ett stort antal matcher och givetvis också samtliga av Sveriges matcher, om blågult finns med vill säga.

När slutspelet i Champions League drar igång under våren kan du hitta betting tips för matcherna med de största lagen och givetvis även semifinalerna samt finalen, som är en av de största matcherna på hela fotbollsäsongen.

VM ISHOCKEY - vienna capitals v djurgarden stockholm

Speltips ishockey

Även om vårt fokus ligger på fotboll kan du även hitta ett och annat hockeytips här på Odds.se. Framför allt i samband med VM i ishockey, som spelas under maj månad, då vi erbjuder ett stort antal betting tips för både gruppspelet och slutspelet. Självklart hittar du speltips och analyser inför Tre Kronors samtliga matcher eftersom det svenska hockeylandslaget är ett av våra absolut folkkäraste landslag.

När det vankas hockey-VM innebär det också att spelbolagen höjer temperaturen, vilket gör att det ofta går att hitta ett stort utbud av odds och spelalternativ. Med våra speltips blir det lättare att hitta de rätta spelen med bäst spelvärde.

till alla tips