Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Fotbolls EM 2021 – Skyttekung

Världens bästa fotbollsspelare möts snart i en av de mest spännande mästerskapen. Efter varje europamästerskap, så får vi även se vem som krönas skyttekung. Här delar vi med oss av vem vi tippar på att bästa målgörare i EM 2021!

Odds på EM 2021 skyttekung

Europamästerskapet bjuder på mängder av spelmöjligheter – och denna gång tittar vi närmare på vem som blir EM bästa målgörare 2021! EM är fullpackat med världens bästa målgörare, men när man inte spelar i sin storklubb kan ens prestationer påverkas rejält. Nu kan du ta del av våra analyser och odds på vem som blir skyttekung under EM 2021, eller EM 2020 för att vara korrekt.

Svenska bettingsidor har redan publicerat vilka de tror vinner enligt den statistik och odds som de har. Denna gång väljer vi att inte hålla med spelbolagen och betta mot dem för att lyfta fram den spelare vi tror blir bästa målgörare 2021.

SpelareLagBettingsidaOdds (vinnare)Odds (1-3)
Cristiano RonaldoPortugalUnibet2.401.01
Patrik SchickTjeckienUnibet2.401.01
Harry KaneEnglandUnibet4.251.65
Raheem SterlingEnglandUnibet26.007.00
Ciro ImmobileItalienUnibet101.0031.00
Romelu LukakuBelgienUnibet-4.50
Emil ForsbergSverigeUnibet-4.50
Karim BenzemaFrankrikeUnibet-4.50

em 2021 skyttekungDessa spelare har inte bara gjort flest mål under EM-kvalet, de är även fantastiska spelare som gjort mängder med mål för deras landslag och klubbar. De har utan tvekan goda chanser att göra många mål och få chansen att krönas till skyttekung 2021. Men det finns en som har väckt vårt intresse – inte bara för att han är en vass målgörare, men också för att hans odds är så pass bra just nu. Nedan går vi igenom våra fem favoriter för bästa målgörare 2021. Listan är inte rangordnad efter odds – istället har vi rangordnat efter de som vi tror har bäst chans att vinna enligt oss.

Vem blir bästa målgörare i EM 2021?

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo drog på sig en skada under finalen i EM 2016 när Portugal tog hem mästerskapet. Trots det var han definitivt anledningen till att Portugal kom till finalen. Spelbolagen har gav han relativt höga odds som skyttekung på runt 14.00 innan EM drog igång. Under hans 21 EM-matcher har han gjort 9 mål, vilket betyder att det finns ca 40% chans till mål från Ronaldo när han är med i startelvan. Just nu leder han skytteligan trots att Portugal har åkt ut.

Skyttekung: Cristiano Ronaldo 2.40 Unibet

Harry Kane

Harry Kane är Englands kraftiga vapen som kommer att stå för majoriteten av landets gjorda mål i EM. Kane kommer att tillsammans med sitt landslag att spela på hemmaplan och tippas av svenska bettingsidor att bli bästa målgörare 2021. Med ett mål mot Tyskland, två mål mot Ukraina och ett mål i semifinalen mot Danmark har Harry Kane bra chans att nå upp till Cristiano Ronaldos fem mål.

Skyttekung: Harry Kane 4.25 Unibet

Romelo Lukaku

Romelo Lukaku tippas som tvåa att bli skyttekung efter EM 2021 – tyvärr håller vi inte med om detta. Trots att Lukaku är en otroligt stark spelare som gör mål efter mål med Inter, har han något sämre siffror när han spelar med Belgien. Med ett genomsnitt på ett mål per 97:e minut med Belgien tycker vi inte att hans odds medför större spelvärde. Det finns goda chanser att han platsar på topp 3 som bästa målgörare, men han kommer inte att bli skyttekung.

Topp 3: Romelo Lukaku 4.50 Unibet

Karim Benzema

Karim Benzema är den fjärde bästa målgöraren i Champions League och levererar gång på gång. Benzema får otroliga målchanser tack vare sina medspelare i Real Madrid, något han kanske inte får uppleva i samma grad i det franska landslaget. Med Griezmann och Mbappé som konkurrenter för denna individuella spelmarknad, så tror vi inte att Benzema kommer att bli skyttekung eller ens platsa topp 3.

Topp 3: Karim Benzema 4.50 Unibet

Kylian Mbappé

Kylian Mbappé är riktigt het just nu och tillsammans med sina landsmän i det franska landslaget kommer de komma långt i EM 2021. Den fartfyllde 21-åringen har trots sin unga ålder gjort sig internationellt känd som en storspelare. Han har redan spelat 39 matcher med franska landslaget och gjort 16 internationella mål. Tyvärr åkte Frankrike ut ur EM 2021 och Mbappés prestation blev ett riktigt fiasko. Utan ett enda mål under hela EM så åkte de även ut med att han missade en straff mot Schweiz.

Mer om EM i fotboll