Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Jonahs Sporthörna


Jag heter Jonah och det här är min hörna. I den kommer jag att sitta och surra om svensk sport, både aktuell och inaktuell. För många av oss är sport blodigt allvar, men egentligen är den mer än så. För att belysa detta allvar kommer jag att dela med mig av mina tankar kring viktiga oväsentligheter i den svenska idrottens värld. Du är hjärtligt välkommen att hänga med mig i min hörna!

Sveriges fulaste fotbollströjor

Jonah rankar Allsvenskans tre fulaste matchtröjor 2021. Expressen anordnade en omröstning om de snyggaste matchställen här om sisten men inget blir komplett om man inte också ger ett omdöme om det mindre snygga.

Musik + svenska idrottare = hårresande

Jonahs Sporthörna listar Sveriges 3 sämsta idrottande musiker…. och ger sin förklaring till varför följande låtskatter inte har blivit de klassiker som deras upphovsmän hoppades på.

Gillar du Jonahs hörna kommer du att gilla resten av Odds.se. Möt resten av gänget bakom alla texter, tips och åsikter.