Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Jonahs Sporthörna


Jag heter Jonah och det här är min hörna. I den kommer jag att sitta och surra om svensk sport, både aktuell och inaktuell. För många av oss är sport blodigt allvar, men egentligen är den mer än så. För att belysa detta allvar kommer jag att dela med mig av mina tankar kring viktiga oväsentligheter i den svenska idrottens värld. Du är hjärtligt välkommen att hänga med mig i min hörna!

Hoppas Sverige är bättre än EM-sången

Vem minns inte ”Vi gräver guld i USA” och den fantastiska sommaren 1994. Det är en sång som är synonym med laget som vann brons. Frågan vi ställer oss är om årets EM-låt kommer att nå sådana ikoniska höjder om Sverige går bra i EM…. Vi tror inte det och Jonah förklarar varför i filmen.

Har vi sett det sista av Zlatan i landslaget?

Zlatan kommer inte till EM. Han har dragit på sig en knäskada och måste vila 6 till 8 veckor enligt läkarna. Jonah ger inte upp utan ger de bästa alternativen på ersättare som kan gå direkt in i truppen och kanske göra det som Zlatan kan.

Musik + svenska idrottare = hårresande

Jonahs Sporthörna listar Sveriges 3 sämsta idrottande musiker…. och ger sin förklaring till varför följande låtskatter inte har blivit de klassiker som deras upphovsmän hoppades på.

Sveriges fulaste fotbollströjor

Jonah rankar Allsvenskans tre fulaste matchtröjor 2021. Expressen anordnade en omröstning om de snyggaste matchställen här om sisten men inget blir komplett om man inte också ger ett omdöme om det mindre snygga.

Gillar du Jonahs hörna kommer du att gilla resten av Odds.se. Möt resten av gänget bakom alla texter där vi jämför odds, går över oddbonusar och djupdyker ner bland alla spelbolag, tips och åsikter.