Lången


 lången odds.se

Oddset Lången är ett en Svenska Spels varianter av sportbetting. Lången är en typ av sportsbetting som går ut på att förutse om det blir bortaseger, hemmaseger eller oavgjort. Flertalet odds gäller lagsporter, men även skidskytte och andra individuella sporter kan ingå ibland. Den lägsta insatsen är 10 kronor, högsta insatts är 500 kronor per spelkupong, och insatsen gånger det totala oddset får inte överstiga 300 000 kronor. Högsta möjliga vinst blir därmed 300 000 kronor.

Lången och odds

Oddsen i Lången är semifasta vilket innebär att de bara ändras vid väsentliga förändringar, till exempel vid ny laguppställning. De odds som angavs när du lämnade in ditt vad är dock alltid de som gäller för just ditt vad, ändringar påverkar bara senare vad. Spelare kan spela på Lången på nätet eller hos Svenska Spels sida på Internet och hos spelombuden runt om i Sverige, till exempel kiosker och spelbutiker.

Spela Lången

Du spelar Lången genom att markera 1 för hemmaseger, X för oavgjort och 2 för bortaseger.  För matcher som har två halvlekar går det bra att satsa på halvtid/fulltid, det vill säga hur resultatet kommer att vara vid halvtid och vid matchens slut. Om du till exempel tror att hemmalaget kommer att segra men att det vid halvtid fortfarande kommer att vara oavgjort satsar du X/1. Det är alltid resultatet vid full tid som gäller, inte efter förlängning eller straffar.

Andra varianter av Oddset

Oddset Lången är den klassiska formen av Oddset där du tippar på hemmaseger, men det finns ytterligare ett antal varianter och nedan listar vi de populäraste.

Oddset Matchen går ut på att tippa slutresultatet i fotboll, ishockey, bandy, innebandy och handboll. För Oddset Matchen används löpande odds vilket innebär att det inte är förrän vid spelstopp, normalt 5 minuter innan matchstart, som du vet exakt vilket odds som gäller för ditt vad. Lägsta insatsen är 10 kronor, högsta är 500 kronor. Du kan spela på maximalt 12 matcher per dag.

Oddset Bomben består av två till fyra matcher och för att vinna måste du tippa korrekt målresultat för samtliga. Oddset Bomben har ofta skyhöga odds och i november 2006 nådde man upp i rekordstora 2 043 523,50 gånger pengarna! Lägsta insats per rad är 1 krona, men du måste spela för minst 10 kronor för att få registrera ditt vad.

Oddset Mixen låter dig spela på om det hemmaseger, bortaseger eller avgjort, hur ställningen ser ut vid halvtid respektive fulltid, vem som blir sista målskytt, över/under, med mera. Lite gott och blandat.

Oddset Powerplay går ut på att tippa vinnaren av åtta elitseriematcher, och för att vinna måste man få alla rätt. Matcherna avgörs alltid på en torsdag. Du kan satsa 1 kr, 2 kr, 5 kr eller 10 kr per rad.

Mer från Svenska Spel:

Bästa betting sidor

  • Brand
  • Spela
  • Bonus
  • Betyg
  • Erbjudanden