Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Live stream fotboll, ishockey, tennis och andra sporter

Är du på jakt efter sidor för att live streama fotboll? Då har du hittat rätt! Vi guidar dig genom djungeln av streams på mängder av olika sporter och ligor på svenska spelbolag.

Streama fotboll hos spelbolagen

Det är inte bara på TV och via streamingstjänster med abonnemang som du kan se fotboll. Numera kan du även se fotboll från ett stort antal ligor och turneringar även hos spelbolagen. De senaste åren har nämligen flera av de stora spelbolagen lanserat egna streamingstjänster som jämt och ständigt förbättras. Att spelbolagen nu tar rollen som streamingsidor är ytterligare ett steg för att erbjuda en så bra bettingprodukt som möjligt!

Stream och live betting

Att streama sport som man bettar på ger i många fall en fördel som man kan utnyttja till sin favör. Förutom spänningen av att följa en match live som man faktiskt spelat på, kan man lägga smarta spel baserat på händelser i matchen. Till skillnad från spel som placeras innan matchstart får man en bra inblick på hur matchen kan komma utspela sig så fort den dragit igång. I tillägg till streaming kan man även ta del av grym matchstatistik när man bettar live. Här gäller det att vara snabb på beslut och agera på bra odds så fort de dyker upp bland live oddsen.

I tillägg till streaming kan man även ta del av grym matchstatistik när man bettar live. Här gäller det att vara snabb på beslut och agera på bra odds så fort de dyker upp bland live oddsen.

Hur streamar man?

Att streama sport på spelbolag har aldrig varit enklare. Kraven brukar generellt sett vara densamma oavsett vilket spelbolag du spelar på. Antingen behöver du ha ett aktivt spel placerat eller att du har placerat ett spel inom de senaste 48 timmarna. Är du i tankarna att betta på en match så kan du alltså streama sport gratis.

Så här gör du för att streama sport:

 1. Välj ett spelbolag ur listan ovanför
 2. Klicka för att bli medlem på spelbolaget
 3. Gör en insättning och placera ett spel

Efter tre enkla steg har du aktiverat en live stream som du kan se både via dator och mobil.

Streama sport gratis i mobilen

Att streama sport via mobilen fungerar exakt lika bra som det gör via datorn. Spelbolagen har anpassat deras streams så att du kan följa matcherna samtidigt som du ser liveoddsen under videon, utan att layouten blir alldeles för liten.

Ibland kan spelbolag kräva att du laddar ner en mobilapp för att kunna streama sport i mobilen. Detta gäller vanligtvis de större spelbolagen som föredrar att erbjuda deras tjänster via snabba appar istället för webbläsaren.

Detta framgår tydligt innan du registrerar ett konto om du klickar dig fram till liveoddsen. 

Där ser du alla tillgängliga streams och huruvida de kan streamas i mobilen utan mobilapp.

Vart kan man streama sport?

Långt ifrån alla spelbolag och bettingsidor erbjuder livestreaming, men många svenska bolag har redan hoppat på trenden. Vissa satsar stenhårt på fotboll, medan andra fokuserar utbudet av streams på hockey, esports, golf, tennis och UFC.

De flesta spelbolag erbjuder möjligheten att live streama sport gratis i mobilen och på datorn så länge du är medlem och spelar där. Nedan ser du ett urval av spelbolag som erbjuder dig att streama sport.


Sport streams inom Sverige
unibet live stream

Streamingsida: Unibet

Utbud bland streams: Fotboll, ishockey, volleyboll, basket, darts, rugby, baseboll, biljard, med mera.

Populära ligor: Internationella vänskapsmatcher, La Liga, Ligue 1, Bundesliga, ATP, WTA, Challenger, KHL, med mera.

Så streamar du: Registrera ett konto på Unibet, gör en insättning och klicka på fliken ”Streaming” på oddssidan.

Börja Streama

bet365 live stream

Streamingsida: bet365

Utbud bland streams: Galopp, greyhound, fotboll, ishockey, volleyboll, basket, darts, rugby, baseboll, biljard, med mera.

Populära ligor: Grand Slam, Challenger, Bundesliga, internationella småligor, vänskapsmatcher, KHL, med mera.

Så streamar du: Registrera ett konto på bet365, gör en insättning och klicka på fliken ”Liveodds” på oddssidan. Alla tillgängliga streams markeras med en TV-ikon.

Börja Streama


nordicbet live stream

Streamingsida: NordicBet

Utbud bland streams: Esports, fotboll, boxning, ishockey, volleyboll, basket, darts, rugby, baseboll, biljard, med mera.

Populära ligor: FA-cupen, KHL, Vyshaja Liga, ATP, WTA, Esports IEM, sydamerikanska ligor, med mera.

Så streamar du: Registrera ett konto på NordicBet, gör en insättning och klicka på fliken ”Livebet” på oddssidan och sedan på Play-ikonen

Börja Streama

pixel bet live stream

Streamingsida: pixel.bet

Utbud bland streams: CS:GO, League of Legends, Dota 2, Starcraft 2, King of Glory, med mera.

Populära ligor: IEM, ESEA: Advanced Division, EGL One, Golden League, Liga Esportowa, med mera.

Så streamar du: Streams på pixel.bet är gratis och streamas genom Twitch. Vissa event kräver att man har ett konto och pengar i saldot.

Börja Streama


Andra streamingsidor

Om du bor och spelar från Sverige finns det risk att du går miste om en hel del fotboll som stora mediabolag har köpt rättigheterna till. Spelbolag visar nämligen endast streams av de ligor som de har tillstånd att göra i ett visst land. Därför kan du ibland behöva söka dig till streamingsidor som erbjuder streams via abonnemang.


viaplay live stream

Streamingsida: Viaplay

Utbud bland streams: Fotboll, Golf, Formel 1, MMA, amerikansk fotboll, handboll, darts, med mera.

Populära ligor: Champions League, Bundesliga, UFC, Europatouren, NFL, League One, KHL, med mera.

Så streamar du: Ett abonnemang av Viaplay Sport krävs och kostar 399kr/månad.


cmore live stream

Streamingsida: C More

Utbud bland streams: Fotboll, Golf, Speedway, Friidrott, hockey, handboll, darts, med mera.

Populära ligor: SHL, Allsvenskan, La Liga, Svenska Cupen, landslagsmatcher, Nations League, NBA, Handbollsligan, med mera.

Så streamar du: Ett abonnemang av C More All Sport krävs och kostar 449kr/månad.


Sport på TV

Vill du undvika att betala för streamingtjänster kan du även streama sport på TV gratis. Genom att hålla koll på TV-tablån för sport kan du se mängder av ligor och fotboll på TV. Vi rekommenderar att du kikar på schemat för följande kanaler:

 • TV12
 • Kanal 5
 • SVT1
 • TV4
 • TV10

Dessa TV-kanaler visar sport som landslagsmatcher, vänskapsmatcher, Allsvenskan, Nations League, Damallsvenskan, Formel 1, Masters i golf, FIS Cross-Country, SDHL, SHL och mycket mer!

Det är lätt att glömma gratis sport på TV när streamingtjänster tar större plats i vardagen.

För hitta aktuell sport på TV idag kan du kika på TVtider som visas längst ner på denna sida. Där ser du mängder av sporter som fotboll på tv idag för om du är intresserad av att streama sport idag.

Livestreaming fotboll och andra sporter – Tips

Att använda sig av spelbolagens streamingsidor är ett billigt och effektivt sätt att streama sport som man är intresserad av. Streamingutbudet växer konstant och spelbolagen kämpar för att erbjuda bästa möjliga streams.

För att få ut det mesta möjliga av dina streams har vi några tips till dig:

 • På grund av det varierande utbudet av streams på olika spelbolag, rekommenderar vi att man har fler konton för att få tillgång till ett större utbud.
 • Du kan få tillgång till utbudet av streams innan du gör ett konto genom att gå till bolagens livebettingsida. Kolla därför utbudet innan du registrerar ett konto.
 • Vissa spelbolag har gratis streams på vissa events som esports. Välj därför ett bolag som inte kräver att du har pengar i saldot för att streama på sådana events.
 • Många spelbolag markerar matcher som de erbjuder streaming på med en liten TV-ikon eller en Play-ikon. På så sätt hittar du enkelt kommande streams.
 • Större spelbolag som Bet365 och Unibet erbjuder vanligtvis ett större utbud av streams jämfört med mindre streamingsidor.
 • Sist men inte minst, glöm inte att kontrollera om du kan använda den bettingbonus bolaget kanske erbjuder.

Vanliga frågor och svar om streaming

Enligt vår sammanställning av spelbolag med streamingsidor har vi kommit fram till att de största spelbolagen är bäst när det kommer till utbud och tillgänglighet. 1. Bet365 2. NordicBet 3. Unibet
Själva tjänsten är kostnadsfri men vissa spelbolag har som krav att man har pengar i saldot eller ett placerat spel för att kunna aktivera streams.
Spelbolagen erbjuder sina streamingtjänster via dator, mobil och surfplattor. För mobilanvändare kan det finnas krav på att ladda ner bolagens mobilapp för att kunna streama sport.
Precis som direktsänd sport på TV brukar streams på spelbolagen ha en fördröjning på max 10 sekunder. Detta kan variera beroende på internetuppkopplingen du har.
Det enklaste sättet att hitta hela utbudet med sport stream brukar man bara behöva besöka liveodds-fliken hos spelbolagen. Där markeras matcher med en streaming-ikon, alternativt så kan du klicka på streaming.
Befinner du dig i Sverige kan du inte se Allsvenskan hos spelbolagen. Detta beror på att C More äger rättigheterna för att sända strams på Allsvenskan inom Sverige. Detsamma gäller ligor som SHL och landslagsmatcher.

Sport på TV Idag med streamingtjänster

© TVmatchen.nu – Sport på TV