live stream fotboll


Streama fotboll hos spelbolagen

Det är inte bara på TV och via streamingstjänster med abonnemang som du kan se fotboll. Numera kan du även se fotboll från ett stort antal ligor och turneringar även hos spelbolagen. De senaste åren har nämligen flera av de stora spelbolagen lanserat egna streamingstjänster som hela tiden får bättre och bättre utbud.

För några år sedan gick det oftast endast att se matcher från mindre ligor i till exempel Asien och Sydamerika hos spelbolagen. Men, nu för tiden går det även att streama matcher från stora ligor som La Liga, Serie A och Bundesliga. Allt som behövs för att du ska kunna se toppfotboll är oftast bara ett konto med ett positivt saldo.

  • no
  • brand
  • button
  • rating bonus

Hur fungerar det?

Streaming fungerar på så sätt att du helt enkelt ser eller lyssnar på strömmat material via Internet. För att du ska kunna streama rörlig bild krävs att du har en hyfsat bra Internetuppkoppling, annars finns risk att bildkvalitén blir väldigt låg. Samtidigt får heller inte din dator eller ditt operativsystem vara alltför gammalt. Som regel krävs också att du har Adobe Flash Player installerad och ibland även någon form av Javascript installerat.

Vill du kunna streama och se fotboll hos spelbolagen krävs i stort sett alltid att du har ett konto på den bettingsajt du vill streama ifrån. Utöver det kan villkoren för att du ska kunna streama se ut på lite olika sätt.

Det allra vanligaste är att du behöver ha ett positivt saldo på ditt konto för att kunna streama matcher. Hur stort saldot är spelar dock som regel ingen roll. Det räcker att du bokstavligen har ett öre på kontot. Ibland kan det också räcka med att du lagt ett spel på den match du vill streama.

I vissa fall kan det också förekomma andra villkor, som till exempel att du måste ha lagt ett spel 24 timmar innan matchen startar eller att du lagt ett spel på en specifik marknad.

Vad kostar det?

Att streama fotboll eller annan sport hos ett spelbolag kostar ingenting. Däremot krävs som regel att du uppfyller vissa villkor, vilket vi gått igenom ovan. Eftersom det enda som oftast krävs är ett positivt saldo kan du i praktiken se väldigt mycket fotboll för några enstaka kronor.

Vilka sidor erbjuder streaming?

Långtifrån alla spelbolag och bettingsidor erbjuder livestreaming, men en hel del gör det, dock kan utbudet variera en hel mellan olika spelbolag. Här nedan följer några av de spelbolag som har de bästa utbuden vad gäller streamad fotboll.

Unibet

Den bettingsajt med det kanske allra bästa utbudet av streamad fotboll är Unibet. Med bolagets streamingstjänst Unibet TV kan du bland annat se matcher i spanska La Liga som italienska Serie A. Hos de flesta bettingsajter som erbjuder streaming går det oftast bara att se matcher med sämre lag i de stora ligorna. Men, hos Unibet går det faktiskt även att se matcher med storlag som FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Inter och Juventus.

Utöver det kan du hos Unibet även se bland annat tyska Bundesliga, franska Ligue 1 samt en rad andra ligor både i Europa och övriga världen. Bland annat sänder Unibet TV amerikanska MLS, där Zlatan Ibrahimovic som bekant håller till.

Bet365

Bet365 är en annan bettingsajt som erbjuder direktsänd fotboll via streaming. Precis som Unibet har Bet365 ett brett utbud av fotboll via sin streamingstjänst. Bland annat kan du se FA-cupen, Engelska Ligacupen, Championship samt League One och League Two. Utöver det kan du även se matcher i La Liga, Serie A, Ligue 1 och Bundesliga samt en hel del landskamper i kvalen till de stora turneringarna.

LeoVegas

Även hos LeoVegas går det att se streamad fotboll. Utbudet är något mindre än vad det är hos Unibet och Bet365, men omfattar ändå matcher i bland annat La Liga, Ligue 1, Engelska Ligacupen, Championship samt kvalmatcher till Champions League och Europa League.

Går det att se Allsvenskan?

Nja, är väl svaret på den frågan. Befinner du dig i Sverige går det inte att se Allsvenskan via streaming då C More äger rättigheterna att sända Allsvenskan inom Sverige. Men, befinner du dig utanför Sveriges gränser finns det flera spelbolag som sänder Allsvenskan.

Övrig sport

Förutom fotboll går det förstås även att se en hel del annan sport via spelbolagens streamingstjänster. Bland annat ishockey i form av KHL och Champions Hockey League, ATP- och WTA-turneringar i tennis, amerikansk fotboll i form av NFL samt basket, volleyboll, snooker och mycket mer.

Livestreaming fotboll – tips

Att använda sig av spelbolagens streamingstjänster är både enkelt och billigt samtidigt som utbudet oftast också är riktigt bra eftersom du utan kostnad kan se matcher i stora ligor som La Liga, Serie A och Bundesliga. Dessutom kan du se matcher på dator, surfplatta samt i mobilen utan att behöva skaffa några dyra abonnemang. Allt som behövs är en Internetuppkoppling. Dock finns det en del saker som kan vara bra att tänka på när man använder sig av olika streamingstjänster hos bettingsajterna. Här kommer några tips:

  • Om du tänker öppna konto hos ett spelbolag för att i huvudsak titta på streamad fotboll eller någon annan sport är ett bra tips att kolla upp utbudet. På så sätt kan du också säkerställa att sajten streamar just den liga eller turnering som du är intresserad av.
  • Var noga med att läsa de villkor som gäller för att du ska kunna använda dig av streamingstjänsten eftersom dessa kan variera mellan olika sajter. Oftast räcker det att du har ett positivt saldo på ditt konto, men det finns även sajter som har andra villkor.
  • Vissa spelbolag och bettingsajter är ganska dåliga på att marknadsföra sin streamingstjänst, vilket gör att den ibland kan vara lite svår att hitta. Ett bra tips är därför att leta runt lite på en sajt eftersom det ibland inte syns direkt om ett spelbolag har en streamingstjänst eller ej. Ett annat alternativ är helt enkelt att vända sig till kundtjänst och fråga var du hittar streamingstjänsten.