Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Om oss

Odds.se är mer än bara en sida där du hittar nyttig information om betting. Det är en community av svenskar som delar intresse, passion och kärlek för allt som har med sport att göra.

Odds.se – Spela på svensk sport med oss

 Vi som skriver tips på Odds är sport- och spelintresserade svenskar som delar med oss av vad vi planerat att spela på. Du spelar bokstavligen talat med oss när du tar del av våra tips. I och med att våra intresseområden är olika, hittar du tips på en mängd olika sporter. Läs tips på bland annat fotboll, tennis, UFChockey och mycket mer. Tack vare det hittar du också en mängd olika spelbolag som vi rekommenderar beroende på vilken sport du vill spela på.

 Vårt mål är att ta din spelupplevelse till nästa nivå. Så, luta dig tillbaka och känn dig som hemma när du navigerar runt bland våra speltips, recensioner av spelbolag, oddserbjudanden och kampanjer.

Sverige damernas fotboll

 

 

 

 

 

Det finns en rad olika tipssidor, så hur sticker vi ut ur mängden? Det som gör oss unika är att vi lägger störst fokus på svenska atleter som tävlar i de viktigaste ligorna på hemmaplan, men även utrikes som: Premier League, La Liga, Serie A, NHL. Även om det är en match från en utländsk liga försöker vi alltid ta med individuella marknader på svenskar som deltar.

Vi är inte störst när det kommer till rekar, men vår passion har fört oss samman för att ge våra läsare bästa möjliga spelupplevelse!

Odds.se är ett utmärkt alternativ för dig som är ute efter:

  • Tips och analyser på kommande matcher
  • Bra spelvärde på roliga marknader
  • Jämförelse av odds på olika matcher
  • Recensioner av svenska bettingsidor
  • Specialkampanjer och erbjudanden

Glöm inte att följa oss på Twitter för att ta del av våra senaste tips och nyheter!

Lär känna våra skribenter

Fredrik

Sportbildad, framför allt inom fotboll. Har suttit klistrad vid varje stort mästerskap sedan EM 1992 och har stenkoll på Allsvenskan, Champions League och de stora europeiska ligorna. Stort intresse av statistik. Har även koll på hockey och andra klassiska vintersporter. Har också en viss fäbless för cykel och snooker.

Kian

All sport ligger nära hjärtat men fotboll och UFC följs slaviskt. Bortsett från Allsvenskan får Premier League en hel del uppmärksamhet. Favoritspelen är regelbrott, men även spel med fördelaktiga odds så klart. Största intresset ligger inom MMA och Boxning!

Zack

Sport har alltid varit en stor del av mitt liv, särskilt hockey. De senaste åren har jag främst följt NHL och UFC, men missar heller inte chansen att kika på lite Serie A, Champions League, SSL och KHL när det finns möjlighet!

Kevin

Sedan barnsben har jag varit intresserad av all typ av gaming, som liten var det väldigt mycket TV-konsolspel som gällde men det ögonblicket jag fick nys om Counter Strike visste jag vad lycka var. Nu nästan tjugo år senare följer jag allt som berör CS scenen, men också DotA2/LoL när deras turneringarna drar igång.

Jonah LJonah

Under den största delen av mitt liv har sportens värld upptagit en orimligt stor del av mitt liv. Som gammal ungdomsspelare och supporter har fotbollen tagit allra störst plats. Jag har haft förmånen att arbeta som sportkommentator under några år. Nuförtiden begränsar familjelivet möjligheten att lägga osunt mycket tid på sport, men kärleken till idrotten kommer aldrig att försvinna.

Reklam och annonsering

Vill du synas på Odds.se? Eller är du kanske intresserad av ett samarbete? Tveka inte på att höra av dig till oss via kontaktuppgifterna nedan. Vi är alltid öppna för förslag och idéer från både privatpersoner och företag som är ute efter att synas.

Hör av dig!

För att komma i kontakt med oss kan du skicka ett e-postmeddelande till info @ odds.se. Vi återkommer vanligtvis inom 24 timmar på vardagar.

Senaste speltips