Förutom att stödja behjärtansvärda ändamål är Paf också mycket bra på att sköta en modern vadslagningsverksamhet. De grundades redan år 1966 så de har många års erfarenhet att använda sig av för att ge dig en attraktiv vadslagningsplattform. Paf tog steget in på Internet år 1999, så de har i över ett decennium hanterat även onlinesatsningar. Läs vidare för att få veta mer om Pafs odds roch varför de är en så bra plats att lägga sportvad på.

Bonusar och specialerbjudanden

Välkomsterbjudandet är ett säkert spel värt 25€. Ett säkert spel innebär att du spelar för 25€, och om du vinner är det bra, och om du förlorar så återbetalar dom dig hela beloppet, så kan du spela igen! Bra va? Plus att de erbjuder många specialerbjudanden i anslutning till aktuella sporthändelser och du kan vara säker på att närhelst du loggar in där kommer det att finnas något bra specialerbjudande som väntar på dig.

Spelutbud

En bred samling sportevent finns tillgängliga på Pafs sajt, inklusive fotboll, tennis, motorsport, basekt och golf, samt kändis- och politiska event.

Vadslagningsmöjligheter

Paf odds erbjuder över 20 vadslagningsalternativ på fotbollspel och många andra sportevent. Paf odds inriktar sig huvudsakligen på hobbyspelaren, men de erbjuder ändå ett brett sortiment av vadslagningsgränser för de olika sporter som erbjuds. Förutom 1X2, FT/HT och första och sista målgörare, erbjuder Paf också satsnignar på hörnor och rött kort. Detta innebär att du garanteras action på i stort sätt varenda händelse i spelet. Om du är en avancerad handicappare bör du definitivt ta en närmare titt på dessa unika bettingalternativ.

Kundsupport

Pafs befintliga och prospektiva kunder kan kontakta kundservice mellan klockan 08:00 och 22:00 GMT. Dessutom kan du när som helst skicka e-post till en kundsupportspecialist. Kundsupportpersonalen talar engelska samt ett urval av andra europeiska språk.

Registrering och Insättning

Att göra en insättning är snabbt och enkelt. Internationella spelare kan använda sina kreditkort (Visa eller MasterCard). Paf accepterar dessutom nätbetalningsmetoder såsom Moneybookers och Neteller.

Allmänt

Det som skiljer Paf från andra vadslagningsbyråer är deras engagemang i allmännyttig verksamhet, de investerar i och kring de lokala samhällena. Du kan känna dig väl till mods när du vet att de pengar som den här vadslagningsbyrån tjänar används för att göra världen till en bättre plats.

Registrera dig nu och få 25€ i riskfritt spel så du kan pröva känslan utan att spela med dina egna pengar.Besök Paf

anspråk