Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Upp till 1250 kr i bonus hos Bet365

Users Rating: Rate

Upp till 1250 kr i bonus hos Bet365

Hämta din bonus nu!
Översikt
Besök Läs recension
För nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Hos Bet365 får du just nu upp till 1250 kr i spelkrediter när du gör din första insättning.

Så hämtar du din bonus

  1. Gå till Bet365 genom att klicka på länken ovan
  2. Klicka på ”Bli medlem”
  3. Fyll i dina uppgifter och registrera ditt konto
  4. Gör en insättning på minst 50 kr
  5. Lägg ett kvalificerande spel och du erhåller dina spelkrediter motsvarande samma belopp, upp till 1250 kr, när ditt spel blivit rättat

Regler och villkor

  • Erbjudandet gäller endast nya kunder hos Bet365.
  • Du måste lägga ditt kvalificerande spel inom 60 dagar efter registrering.
  • Minst ett av dina spel måste ha ett odds på minst 1.20.

Bet365 – Fakta

Med snart 20 år på nacken tillhör Bet365 en av de riktiga veteranerna bland spelbolagen och är också en av världens största bettingsajter. Här finns ett stort utbud av odds på bland annat fotboll, ishockey, tennis, basket samt ytterligare ett 30-tal sporter.

Bet365 – Streaming

När du registrerar dig och öppnar konto hos Bet365 får du också tillgång till Bet365:s streamingtjänst där du kan livestreama hundratals timmar sport helt gratis. Allt som behövs är att du har ett positivt saldo på ditt konto.

Du kan bland annat streama matcher i La Liga, Bundesliga samt Serie A och se matcher med lag som FC Barcelona, Real Madrid, Bayern München, Borussia Dortmund, Inter, Milan och Juventus.

Förutom europeisk toppfotboll kan du också streama en rad andra sporter som tennis, basket, handboll, volleyboll, badminton, trav, galopp och e-sport.

Huvudsakliga regler och villkor
• Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.250 kr. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
• För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) och de måste fastställas inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
• PayPal kan inte användas för varken din kvalificerande insättning eller eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och något av följande krav har mötts: vi framgångsrikt har verifierat ett accepterat utgörande av ditt Identifieringsdokument och du har angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Se villkor två av fullständiga regler och villkor för mer information.
• Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:
1. Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
2. För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats räknas.
3. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.
4. Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
5. Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel eller Liveoddsspel som fastställs som en push kommer inte att räknas.
• Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
• Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

Besök För nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Recension för Bet365 erbjuder upp till 1250 kr i välkomstbonus

Be the first to review this brand

Reply to

Question about

By submitting your reply, you agree to our review guidelines, find out more

Submitting your feedback
Thank You!

Thank you for submitting your review. It is now awaiting moderation and will be live shortly.

Back To Site
Reviews (0)
No one has reviewed this yet
No one has asked questions yet
Load more