Recensioner


horse racing odds.se

Här hittar du alla våra recensioner av olika sportböcker samlade. Där hittar du all information du behöver för att hitta det spelbolag som passar dig bäst. Vi går igenom välkomstbonusar och andra erbjudanden, hur många sporter du kan spela på och om de har någon speciell inriktning eller, om de sänder live i samband med live-betting eller vid större event.

Välkommen.

Bästa Betting Bonusar

Våra recensioner

När våra oddsproffs testar ett nytt spelbolag på nätet så beter vi oss på samma sätt som du skulle göra om du ville kolla upp dem. Vi surfar in på sidan, få ett första intryck a design och upplägg, och registrerar ett konto. Sedan kollar vi upp vilka bonusar och erbjudanden som finns, liksom eventuella lojalitetsprogram.

Därefter sätter vi in en summa pengar, tar en bonus och spelar på ett antal olika sporter. Vi noterar även hut många sporter som finns att spela för, hur kundtjänsten reagerar på nybörjarfrågor, hur man kan komma i kontakt med dem, och om det finns en svenskspråkig hjälpsida. I våra recensioner tar vi även upp vilka typer av betalningsmetoder som används för utbetalning av vinster liksom för inbetalning till ditt spelkonto.

Alla casinon tar förstås emot MasterCard och Visa, men det finns en mängd andra betalningsmetoder som alla har sina fördelar. Slutligen avger vi vårt omdöme i form av ett betyg. Med ett par undantag recenserar vi inte dåliga sportböcker dock. Samtliga recenserade spelbolag är seriösa och av godkänd kvalitet. Dock kan såväl service som utbud och bonus skilja sig åt mellan olika sportböcker, så att läsa våra recensioner är det klart enklaste sättet att hitta en som passar just dig. Det är även en god idé att bli kund hos 2-3 olika sportböcker, eftersom deras odds för ett och samma event ofta skiljer sig en del åt. Lycka till.

Bästa betting sidor

  • Brand
  • Spela
  • Bonus
  • Betyg
  • Erbjudanden