Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Bet365 Odds

Bet365 Odds

Bet365 är en riktig veteran inom betting och har funnits på nätet i över 20 år. Sajten erbjuder betting, liveodds och livestreaming.
Översikt
Betyg
Mobilplattform android
För nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Snabbfakta

ÄmneDetaljer
Grundades:2001
Produkter:Odds
casino
poker
Spellicens:Svensk
spellicens
Licensägare:Hillside (Sports) ENC
Oddsleverantör:Bet365
Bettingfunktioner: Betbuilder
Cashout
Liveodds
App:Ja

Betygssammanfattning

KategoriBetygKommentar
Spelutbud3/5Standardutbud vad gäller olika oddskategorier, dock lite skralt med antal marknader per match
Bettingfunktioner
3/5De vanliga spelfunktionerna man brukar hitta, som Betbuilder och Cashout
Odds3/5Oddsen likvärdiga I förhållande till konkurrenter
Bonus5/5Betydligt högre bonus än konkurrenter
Betalningsmöjligheter4/5Många olika överföringsmetoder att välja på
Kundtjänst3/5Bra FAQ och bra personlig service
Mobilupplevelse4/5Fungerar lika bra I mobil som på dator

Utforska sidan

Svårnavigerat

Det första intrycket man får av Bet365 är att själva sajten känns aningen mossig och inte så modern. Kanske skulle bolaget överväga att byta ut den trista gråa bakgrunden. Men, det som framför allt är problemet med Bet365 är att det är ganska svårt att hitta rätt.

Menyn till vänster är det förvisso inget fel på förutom att samtliga kategorier kanske borde synas direkt utan att man behöver klicka fram de. Själva huvudfönstret där matcher och odds visas lämnar också en del övrigt att önska. För när man klickar på exempelvis ”Fotboll” känns det som att det inte finns någon tydlig struktur. Här staplas ”Rekommenderade matcher”, ”Kommande matcher” och så vidare på vartannat.

Sedan är det endast de större länderna, som Storbritannien, Italien, Spanien och Tyskland, en egen rullgardinsmeny. Övriga europeiska ligor är uppradade under Europa, vilket gör att det blir väldigt svårt att hitta rätt. Att England ligger under Storbritannien och inte har en egen kategori är också förvirrande. Vad gäller användarvänlighet har Bet365 en hel del att jobba på.

Något som också känns lite irriterande är att spelkupongen dyker mitt på nedre delen av skärmen, vilket gör att själva oddsen skyms. På andra bettingsajter syns spelkupongen oftast till höger i bild, vilket känns betydligt bättre och mer naturligt.

Få marknader för Allsvenskan

Tittar man på själva utbudet av odds finns det inte särskilt mycket att anmärka på. Här finns de flesta sporter man kan tänka sig varken mer eller mindre, som till exempel fotboll, ishockey, tennis och mindre sporter som futsal, biljard och vattenpolo. För att sammanfatta det hela är det ett standardutbud av odds som finns hos Bet365.

När det kommer till antalet marknader och spelalternativ för enskilda matcher är det lite blandad kompott. För de stora fotbollsligorna som Premier League och La Liga är utbudet lika bra som konkurrenternas. Men, när det kommer till antal marknader i till exempel Allsvenskan eller hockeyligor som SHL och NHL kunde utbudet varit betydligt bättre. För Allsvenskan finns exempelvis inga odds för målgörare och det tycker man ju faktiskt borde finnas.

Bet365 grön banner med text Bet365 nummer 1 i sport

Bra utbud på trav och galopp

Gillar man trav och galopp är Bet365 däremot ett alldeles utmärkt alternativ, inte minst vad gäller galopp där det nästan finns hur mycket som helst att välja mellan. Framför allt är utbudet av långtidsspel på galopp väldigt stort. För både trav och galopp finns dessutom en funktion som heter ”Mina hästar” där det går att lägga till sina favorithästar och sedan följa dessa.

Vad gäller odds utanför sportens värld finns en del spännande att hitta hos Bet365. I kategorin politik finns odds för val i Storbritannien, Australien samt amerikanska presidentvalet. Under ”Specialare” hittar man odds för bland annat Eurovision Song Contest samt vilket förnamn som prins Harry och Meghans andra barn kommer att få.

Bet365 erbjuder betbuilder och cashout

Precis som många andra bettingsajter erbjuder Bet365 både Bet builder- och Cashout-funktion. Detta gör det möjligt att spela på upp till 12 marknader i samma match samt ”stänga” spel innan en match är slut och plocka hem en del av vinsten. Med tanke på att det här är funktioner som numera finns hos var och varannan bettingsajt är detta knappast något som är unikt.

Däremot finns en ganska spännande funktion när man spelar på galopp som heter ”Vinnare/Plats Extra”, som gör det möjligt att öka eller minska antalet platser i ett lopp för att öka chanserna till vinst.

Tittar man på Bet365:s utbud av odds och spelfunktioner som helhet är det fullt godkänt, men det skulle som sagt kunna vara fler marknader att välja mellan på sina håll.

Sportsbook

SpelkategoriUtbud
OddsAmerikansk fotboll, australisk rules, backhoppning, baseboll, basket, biljard, bordtennis, boxning/MMA, cricket, cykel, dart, e-sport, fotboll,
futsal, gaelisk sport, golf, handboll, ishockey, motorsport, netball, politik, rugby league, rugby union, skidskytte, snooker,specialare,
speedway, tennis, vattenpolo, volleyboll
Trav & GaloppTrav, galopp, hinderlöpning, greyhounds
Virtuella sporterFotboll, greyhound, basket, galopp, cricket, trav, speedway, amerikansk fotboll, dart, motor racing, tennis, cykel

Fotbolls-EM 2021

Hos Bet365 finns ett hyfsat stort utbud av odds inför sommarens EM-slutspel i fotboll. Förutom spel på enskilda matcher finns även vinnarspel där det förstås går att spela på vilken nation som vinner hela turneringen, men också vilka lag som vinner och går vidare från varje grupp, hur långt lagen går i slutspelet, vilka lag som flest respektive minst mål och skyttekung med mera. Även här är det mycket av ett standardutbud som Bet365 erbjuder.

Mycket Dota 2

När det kommer till e-sport kan man inte säga att Bet365 har ett dåligt utbud, framför allt inte vad gäller Dota 2. I skrivande stund finns ett dussintal olika ligor och turneringar inom Dota 2 tillgängliga. Utöver det finns även en hel del odds för League of Legends, Call of Duty, CS:GO, Rainbow 6 och StarCraft II.

Bet365 har en mycket bra streamingtjänst

Bet365:s streamingtjänst är något som verkligen förtjänar att lyftas fram. Bara det faktum att det går att se i stort samtliga matcher i La Liga, Serie A, Bundesliga och Ligue 1 är förstås väldigt bra. Utöver det går det även att se stora nordamerikanska ligor som NBA och MLB samt Champions League i handboll, ATP-touren i tennis och mycket mer. Dessutom går det faktiskt att hitta en tablå för de fotbollsmatcher som sänds, något som ibland kan vara svårt att göra på andra bettingsajter som erbjuder livestreaming.

Så stort plus för ett mycket bra utbud av livestreaming.

Bra stöd för spel i mobil

Någon särskild app för odds går inte att hitta, åtminstone inte på hemsidan. Dock ser det ut som att det finns en app i Google Play. Men, när man läser på hemsidan verkar det som tanken är att man ska spela direkt i browsern. Något som faktiskt fungerar ganska bra, då den lite trista designen inte längre blir lika påtaglig. Dessutom är det snabba laddningstider, vilket är bra.

Spelkrediter för 1 250 kr

Bet365 har en något annorlunda bonus jämfört med sina konkurrenter. Istället för en viss summa pengar i välkomstbonus får man som ny spelare istället så kallade spelkrediter med samma värde som den insättning man gör upp till 1 250 kr, vilket är betydligt mer än de 100 kr som numera är standardbonus hos de flesta svenska spelbolag. Dock erhåller du inte spelkrediterna förrän du satsat den summa du satte in och dessa spel blivit rättade. Dina spel måste ha ett odds på minst 1.20.

Samtidigt betalas inte insatsen tillbaka vid eventuell vinst. Har du till exempel spelat med spelkrediter för 1 000 kr på att Liverpool vinner till oddset 2.00 får du inte tillbaka 2 000 kr vid vinst utan endast 1 000 kr. Något omsättningskrav finns dock inte på eventuell vinst från spelkrediter, vilket förstås är ett plus.

Villkor för bonus

BonustypMinsta insättningOmsättningskravÖvriga villkor
Oddsbonus: 1 250 kr i spelkrediter50,00 krIngetSpelkrediter erhålles först efter att kvalificerande spel blivit rättade

Insättningar och uttag

Vad gäller insättningar och uttag tillhandahåller Bet365 de flesta av de vanligaste överföringsmetoderna som VISA, Mastercard, Swish, Trustly, Paypal och banköverföring. Det går till och med att göra insättning med hjälp av checkar, vilket känns väldigt vintage. Man undrar ju hur ofta det alternativet används. En överföringsmetod som dock saknas är e-wallets som Skrill eller Neteller. Samtliga insättningar och uttag är avgiftsfria.

En annan sak som kan vara värt att framhålla är att man i FAQ:en kan hitta vilka betalningsmöjligheter som finns i olika länder. Något som kan vara användbart.

ÖverföringsmetodMin. insättningMax. insättningMin. uttag Min. uttag Tid för uttag
VISA, Mastercard50 kr200 000 kr50 kr200 000 kr1-5 dagar
Swish50 kr50 000 krEj möjligtEj möjligt-
Paypal50 kr80 000 kr50 kr80 000 krInom 24 timmar
Trustly50 kr80 000 krEj möjligtEj möjligt-
Banköverföring500 kr1 000 000 kr400 kr300 000 kr1-5 dagar
Checkar12 500 kr600 000 kr12 500 kr600 000 kr5-28 dagar
Paysafecard50 kr9 000 kr50 kr20 000 krInom 24 timmar (via banköverföring)

Kundtjänst

ÖppettiderAlltid
Livechat:Ja
E-post:Ja
Telefon:Nej
FAQ-sida:Ja
Språk:Svenska

Bet365:s support hittar man under “Hjälp” längst uppe I högra hörnet. När man klickar här öppnas FAQ:en I ett separat fönster, en FAQ som känns genomarbetad då det är lätt att hitta med hjälp av menyn till vänster, samtidigt som det också går att få svar på det mesta man letar efter. Så extra plus för en bra FAQ.

Vi testar Bet365:s kundtjänst
Svarstid (live chat): 10 sekunder

Vi bestämde också för att testa Bet365:s personliga kundtjänst för att se hur den fungerar. Redan efter 10 sekunder sattes vi i kontakt med en person i supporten, precis så som det ska vara. Dock tog det väldigt lång tid innan vi fick svar på vår fråga, nästan 30 minuter, vilket tyder på en viss okunskap hos supporten.

Vanliga frågor och svar

Ja, Bet365 har ett mycket stort utbud av virtuella sporter med bland annat fyra fotbollsligor, två basketturneringar och tre ligor i amerikansk fotboll.
För att kunna se sport live hos Bet365 krävs att du antingen har pengar på ditt konto eller placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna.
Ja, många matcher går att följa i livefönstret längst upp till höger på sidan. Vissa matcher, bland annat i Allsvenskan, kommenteras dessutom live.

 

Besök För nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller