Om du älskar att hitta de bästa oddsen och shoppa runt för att hitta det bästa priset så är odds hos Betfair den rätta platsen för dig. Läs vår recension för exklusiv information om bonusar, tillgängliga spel och hur man registrerar sig som medlem hos Betfair.

Bonusar och specialerbjudanden

För att hjälpa dig att komma igång erbjuder Betfair odds ett gratis vad värt 200kr. Såhär fungerar det:

  • öppna ett konto,
  • sätt in pengar
  • satsa minst 1 EUR.

Kontrollera ditt konto igen och inom 48 timmar kommer ett gratis 30 EUR vad som du kan använda för vilken sporthändelse som helst. Betfair sport brukar även ha tidsbegränsade specialerbjudanden knutna till speciella händelser. Under fotbolls-VM delade man till exempel ut 1000 EUR varje dag. Mottagarna valdes ut bland de spelare som hade högst vinstprocent på sida vad rörande fotbolls-VM. Du kan också tjäna $30 snabbt genom att helt enkelt få en av dina vänner att skapa ett konto, sätta in pengar och lägga ett vad hos Betfair.

Spelutbud

Betfair har utan tvivel världens största samling spelmöjligheter. Om det är en sport och någon backar ett visst resultat kommer du att hitta eventet i Betfairs spelmeny. De populäraste sporterna är fotboll, amerikansk fotboll, tennis, golf och hästkapplöpning. Ett nytt tillskott till är betfair videor som strömmas live för tennis, fotboll och hästkapplöpningar. Videoströmmarna är av hög kvalitet och låter dig uppleva händelserna direkt.

Spelmöjligheter

Minsta möjliga insatts hos Betfair oddsavdelning är rimliga 2 EUR, så alla har chans att spela. Eftersom Betfair huvudsakligen är en vadslagningsbörs varierar maxinsatsen från event till event. Det är dock inte ovanligt att se maxgränser uppemot 5 000 EUR.

Kundservice

Betfairs kunder åtnjuter snabb och effektiv kundsupport. Med över 2 miljoner medlemmar vet Betfair hur man hanterar vilken fråga eller eventualitet som helst rörande ditt konto. Vid sidan av support via telefon och e-post har Betfair ett välbesökt användarforum där spelare diskuterar vadstrategier och tips. Registrering och insättning Att skapa ett konto för betting hos Betfair sport är enkelt och smärtfritt. Klicka bara på länken på den här sidan så kommer du till registreringen. Alla transaktionsmöjligheter hos Betfair är integrerade i deras vadslagningsplattform så överföringar sker enkelt och obehindrat. De vanligaste överföringsmetoderna hos Betfair är välkända kreditkort som Visa och MasterCard, samt e-lösningar som PayPal, Neteller och Moneybookers.

Översikt

Betfairs marknadsmässiga inställning till sportsbetting placerar dem i en klass för sig själva jämfört med övriga vadslagningsbyråer. Om du är en skicklig handicapper eller bara vill känna på hur det känns att vara bookie bör du absolut överväga att ge oddsspel hos Betfair en chans.

Betfair låter dig spela riskfritt för 200kr! Förlorar du får du tillbaka din satsade summa!Besök Betfair

Spelbolag

Om du är intresserad av att läsa om andra Spelbolag – besök vår Spelbolag där vi recenserar alla bettingsidor på marknaden

anspråk