Betfair odds sport

Betfair odds sport

Betfair, licensierat i och drivs från England, har äran att vara världens största vadslagningsbörs. En vadslagningsbörs är en marknadsplats där medlemmarna kan agera bank för deras egna positioner, dvs de kan agera som bookmakers och själv erbjuda andra att spela mot deras odds.
Erbjudandeöversikt
Betyg
Mobilplattform iphone, android

Om du älskar att hitta de bästa oddsen och shoppa runt för att hitta det bästa priset så är odds hos Betfair den rätta platsen för dig. Läs vår recension för exklusiv information om bonusar, tillgängliga spel och hur man registrerar sig som medlem hos Betfair.

Bonusar och specialerbjudanden

Som ny spelare hos Betfair finns två olika välkomsterbjudanden att välja mellan i form av antingen ett riskfritt spel på Spelbörsen, där du har möjlighet att få högre odds än vanligt, eller en insättningsbonus.

Väljer du riskfritt spel kan du lägga ett spel på Betfairs spelbörs för 450 kronor utan att riskera att förlora några pengar. Detta innebär rent konkret att om ditt spel går in vinner du precis som vanligt, men om ditt spel inte skulle gå in får du tillbaka dina 450 kronor.

För att ditt riskfria spel ska gälla måste du satsa minst 450 kronor på ditt första spel på Spelbörsen och inom 7 dagar efter att du registrerat dig och öppnat konto hos Betfair.

Väljer du istället att utnyttja Betfairs insättningsbonus får du 100% i bonus upp till 1 000 kronor på din första insättning som du gör hos Betfair. Detta innebär att om du sätter in låt säga 500 kronor får du ytterligare 500 kronor i bonus och har alltså sedan 1 000 kronor att spela för.

Du måste omsätta din bonus 8 gånger innan du kan göra uttag på bonusen. Endast spel med ett odds på 1.70 eller högre räknas till omsättningskravet. Du har 90 dagar på dig att uppfylla omsättningskravet. Spel där Cash Out använts räknas inte till omsättningskravet.

Spelutbud

Betfair har utan tvivel världens största samling spelmöjligheter. Om det är en sport och någon backar ett visst resultat kommer du att hitta eventet i Betfairs spelmeny. De populäraste sporterna är fotboll, amerikansk fotboll, tennis, golf och hästkapplöpning. Ett nytt tillskott till är betfair videor som strömmas live för tennis, fotboll och hästkapplöpningar. Videoströmmarna är av hög kvalitet och låter dig uppleva händelserna direkt.

Spelmöjligheter

Minsta möjliga insatts hos Betfair oddsavdelning är rimliga 2 EUR, så alla har chans att spela. Eftersom Betfair huvudsakligen är en vadslagningsbörs varierar maxinsatsen från event till event. Det är dock inte ovanligt att se maxgränser uppemot 5 000 EUR.

Kundservice

Betfairs kunder åtnjuter snabb och effektiv kundsupport. Med över 2 miljoner medlemmar vet Betfair hur man hanterar vilken fråga eller eventualitet som helst rörande ditt konto. Vid sidan av support via telefon och e-post har Betfair ett välbesökt användarforum där spelare diskuterar vadstrategier och tips. Registrering och insättning Att skapa ett konto för betting hos Betfair sport är enkelt och smärtfritt. Klicka bara på länken på den här sidan så kommer du till registreringen. Alla transaktionsmöjligheter hos Betfair är integrerade i deras vadslagningsplattform så överföringar sker enkelt och obehindrat. De vanligaste överföringsmetoderna hos Betfair är välkända kreditkort som Visa och MasterCard, samt e-lösningar som PayPal, Neteller och Moneybookers.

Översikt

Betfairs marknadsmässiga inställning till sportsbetting placerar dem i en klass för sig själva jämfört med övriga vadslagningsbyråer. Om du är en skicklig handicapper eller bara vill känna på hur det känns att vara bookie bör du absolut överväga att ge oddsspel hos Betfair en chans.

Betfair låter dig spela riskfritt för 200kr! Förlorar du får du tillbaka din satsade summa!Besök Betfair

Spelbolag

Om du är intresserad av att läsa om andra Spelbolag – besök vår Spelbolag där vi recenserar alla bettingsidor på marknaden

anspråk