Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Betfair odds sport

Betfair odds sport

Betfair har med sin spelbörs ett helt unikt erbjudande för dig som spelare, nämligen möjligheten att själv agera bookmaker till andra spelare. På så sätt kan du få oddsen på din sida.
Översikt
Betyg
Mobilplattform iphone, android
+18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Betfair – Spela mot andra spelare

Betfair är en av de riktigt stora aktörerna på bettingmarknaden, vilket knappast är konstigt med tanke på den inriktning sajten har. Förutom ”traditionellt” spel där Betfair sätter oddsen finns också en spelbörs där du som spelare har möjlighet att bli bookmaker och erbjuda andra spelare odds.

På så sätt har du också möjlighet att så att säga få oddsen på din sida, både när du själv spelar på andra spelares odds och när du agerar bookmaker. När du själv lägger spel är oddsen ofta bättre på Betfairs spelbörs än hos andra spelbolag.

Spela för 100 kr – få 100 kr i bonus

Som ny spelare hos Betfair får du 100 kr i bonus när lägger ett spel värt 100 kr.

Regler och villkor – Välkomstbonus

  • Placera ett singelspel på minst 100 kr till ett odds på minst 1.5 inom 30 dagar från det att du registrerat ditt konto.
  • Du erhåller ditt gratisspel när ditt kvalificerade spel blivit rättat.
  • Ditt nya spel gäller på spel med minst 1.5 i odds.

Svårt att hitta ibland

Vad gäller utformning och design syns det att Betfair är en sajt som varit med ett tag. Allting ser väldigt proffsigt ut, samtidigt som det inte finns några onödiga utsmyckningar, vilket en del bettingsajter ibland kan ha.

När det kommer till användarvänlighet går snabbt att klicka sig fram till de stora ligorna, som Premier League, Serie A och La Liga. Om du däremot är ute efter någonting annat kan det ta lite tid att hitta det man söker, vilket är lite av ett minus. I det här fallet kunde menyerna varit betydligt tydligare. Dessutom kan det ibland ta lite tid att ladda olika sidor, något som också är ett minus.

Bra spelutbud

Betfair har ett stort och gediget spelutbud, så här finns inte mycket att klaga på. Framför allt inte vad gäller fotboll, då det går att hitta odds på ligor i över 50 länder. Alltifrån Premier League, La Liga och Allsvenskan till zambiska högstaligan och Primera Division i Ecuador.

Givetvis finns även ett stort utbud av marknader för Champions League, där slutspelet drar igång med åttondelsfinaler 16 februari, bland annat toppmötet FC Barcelona–PSG.

Utöver fotboll finns ytterligare runt 30 sporter att tillgå, där ishockey, tennis och basket är de sporter med det största utbudet av odds. Förutom dessa går det även att hitta odds på klassiska vintersporter, baseball, boxning, golf, dart och cricket.

Gillar man inte sport finns även odds på en rad olika politiska händelser runtom i världen. Det går till exempel att spela på vilket år Boris Johnson blir ersatt som premiärminister i Storbritannien, vem som blir nästa president i Frankrike och vem som kommer att ta över som förbundskansler i Tyskland efter Angela Merkel.

Livebetting och Cash Out

Som de flesta andra bettingsajter numera erbjuder Betfair också livebetting. Det innebär att du kan spela på en match eller en tävling under tiden som den pågår. Utbudet av odds på livebetting är i princip lika stort som det är innan match. Något man måste berömma är det interaktiva fönstret till vänster där man i realtid kan se vad som händer i matchen och även ta del av statistik.

Hos Betfair finns också en så kallad Cash Out-funktion, som gör det möjligt att ”stänga” ditt spel innan en match är slut för att på så sätt säkra vinsten. Det finns också en funktion som heter ”Delvis Cash Out” där du kan ta ut delar av ditt satsade belopp.

Bra val för den avancerade spelaren

På det stora hela är Betfair en bettingsajt som håller hög klass, även om det finns en del att anmärka på vad gäller användarvänligheten. Men, när det kommer till själva spelandet finns inte mycket att klaga på. Snarare tvärtom.

Spelbörsen ger möjlighet att styra sitt spel på ett helt annat sätt än när man spelar mot traditionella bookmakers och dessutom få bättre utdelning. Dessutom har Betfair tagit livebetting till en ny nivå med det interaktiva fönstret.

Sammanfattningsvis kan man säga att Betfair är ett riktigt bra val för den avancerade spelaren, men också för andra.

Betyg: 8/10

Betfair i mobilen

Betfair fungerar precis lika bra på mobil och surfplatta som på dator. För dig som vill förenkla spelet i mobilen finns en app för Spelbörsen och en Odds-app. Bägge använder sig av Pin & Touch-ID, vilket gör att du snabbt kan logga in.

Hos Betfair kan du göra insättningar med bland annat VISA, Mastercard, Trustly och Paypal.
Det enklaste sättet att få hjälp är via livechatten som du hittar under "Hjälp" längst upp till vänster på sidan. Det går även att kontakta supporten via e-post och telefon.
Ja, Betfair har ett stort utbud av livestreaming där du som har ett konto kan streama bland annat fotboll, ishockey, tennis, basket och mycket mer.
Besök +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller