Bwin Bonus

Bwin Bonus

År 1999 tog den Gibraltar-baserade vadslagningsbyrån Simon Bold steget in på Internet genom att lansera sajten Bwin. Bwins ledord är att vara en välorganiserad och effektiv vadslagningsbyrå.
Erbjudandeöversikt
Betyg
Mobilplattform iphone, android

Deras personalstyrka arbetar dygnet runt med att räkna ut odds för upp till 30 000 vad spridda över upp till 90 olika sporter dagligen. Vid sidan av sportvadslagning kan du även hitta ett pokerrum och casinospel på Bwins webbsida. Hela spelverksamheten uppfyller de krav som ställs av de största konsortierna för nätspelande, inklusive European Gaming and Betting Association. I den här artikeln hittar du information om bonusar, spelutbud, spelmöjligheter och insättningar och uttag hos Bwin sport.

Bonusar och specialerbjudanden

Är du ny spelare ger Bwin bonus på €25 utan krav på insättning. Det finns ett annat bonusalternativ, detta är 50% upp till 1200 kronor, men för att få detta måste du sätta in 2400 kronor. För att kunna ta ut eventuella vinster behöver du bara satsa bonussumman minst fem gånger inom 60 dagar efter att bonusen sattes in. Ett annat sätt att få ihop pengar till gratisvad hos Bwin är att värva en vän. När du värvar en vän erhåller du en vadslagningsbonus plus en pokerbonus. Din vän erhåller samma bonus som dig, plus matchningsbonusen på 100%.

Spelutbud

Det görs över 30 000 vad per dag hos Bwin sport spritt över 90 olika sporter vilket innebär att det alltid är något på gång. De mest populära sporterna är fotboll, tennis, basket, ishockey, volleyboll, handboll, Formula 1, cykling och golf. Oavsett var du bor är chansen stor att Bwin erbjuder odds för det event du letar efter. De erbjuder till och med vadslagning för ovanligare event som simning, pingpong, politik och underhållning.

Spelbolag

Om du är intresserad av att läsa om andra Spelbolag – besök vår Spelbolag där vi recenserar alla bettingsidor på marknaden

Spelmöjligheter

Bwin hanterar vad på alla nivåer och det går att satsa allt från 50 pence till ₤12 000. Förutom traditionella vad som 1X2 för fotboll eller money line för amerikansk fotboll, basket och baseball, erbjuder Bwin också odds för alla andra aspekter av matchen. Du kan till exempel utan problem slå vad om vem som får det första gula kortet, gör första målet, den exakta slutställningen, halvtid/heltid, och en lång rad andra handicapmöjligheter. Om du föredrar att göra dina satsningar efter att tävlingen har startat är det lätt ordnat genom Bwins användargränssnitt för livespel. I avdelningen för livespel förändras oddsen och villkoren kontinuerligt beroende på hur tävlingen utvecklas.

Kundservice

Bwins kundtjänst är öppen varje dag från 08:00 till 24:00 (GMT +1). Under den perioden kan de besvara alla dina frågor om ditt konto och dina spelmöjligheter.

Registrering och insättning

Att skapa ett konto hos Bwin är enkelt. Allt du behöver göra är att fylla i registreringsformuläret. Så snart du bekräftat din e-postadress och kontaktinformation aktiveras ditt konto. För att göra en insättning, välj något av de olika alternativ som erbjuds av Bwin och sätt in pengar på ditt konto för att dra nytta av din 100% matchningsbonus. Eftersom Bwin är en internationell sajt varierar alternativen för insättningar och uttag från land till land. De vanligaste accepterade transaktionsformerna är Visa, MasterCard, Maestro, PayPal, Moneybookers och Neteller. Översikt Den största fördelen med att skaffa ett konto hos Bwin är deras gigantiska utbud av sporthändelser samt deras välorganiserade webbsida. Men så många event och odds att hantera har Bwin ansträngt sig för att utforma ett strömlinjeformat och enkelt användargränssnitt som gör det lätt för dig att hitta de vad som passar just dig.

När du blir medlem får du 25€ gratis att spela med för att prova på, helt gratis!Besök Bwin
anspråk