Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Bwin Bonus

Bwin Bonus

År 1999 tog den Gibraltar-baserade vadslagningsbyrån Simon Bold steget in på Internet genom att lansera sajten Bwin. Bwins ledord är att vara en välorganiserad och effektiv vadslagningsbyrå.
Översikt
Betyg
Mobilplattform iphone, android
+18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Deras personalstyrka arbetar dygnet runt med att räkna ut odds för upp till 30 000 vad spridda över upp till 90 olika sporter dagligen. Vid sidan av sportvadslagning kan du även hitta pokerrum och casinospel på Bwins webbsida.

Hela spelverksamheten uppfyller de krav som ställs av de största konsortierna för nätspelande, inklusive European Gaming and Betting Association. I den här artikeln hittar du information om bonusar, spelutbud, spelmöjligheter och insättningar och uttag hos Bwin sport.

Bonusar

Alla nya spelare ges möjligheten att ta emot en välkomstbonus på 100% upp till 100 kr med ett omsättningskrav på 3X.

Spelutbud

Det görs över 30 000 vad per dag hos Bwin sport spritt över 90 olika sporter vilket innebär att det alltid är något på gång. De mest populära sporterna är fotboll, tennis, basket, ishockey, volleyboll, handboll, Formel 1, cykling och golf.

Bwin erbjuder spel på alla stora sporter

Oavsett var du bor är chansen stor att Bwin erbjuder odds för det event du letar efter. De erbjuder till och med vadslagning för ovanligare event som simning, pingpong, politik och underhållning.

Spelmöjligheter

Bwin hanterar vad på alla nivåer och det går att satsa allt från 10 till 100 000 kronor. Förutom traditionella vad som 1X2 för fotboll eller money line för amerikansk fotboll, basket och baseball, erbjuder Bwin också odds för alla andra aspekter av matchen.

Du kan till exempel utan problem slå vad om vem som får det första gula kortet, gör första målet, den exakta slutställningen, halvtid/heltid, och en lång rad andra handicapmöjligheter.

Om du föredrar att göra dina satsningar efter att tävlingen har startat är det lätt ordnat genom Bwins användargränssnitt för livespel. I avdelningen för livespel förändras oddsen och villkoren kontinuerligt beroende på hur tävlingen utvecklas.

Kundservice

Bwins kundtjänst är öppen varje dag från 08:00 till 24:00 (GMT +1). Under den perioden kan de besvara alla dina frågor om ditt konto och dina spelmöjligheter.

Bwin kundservicesida

Registrering och insättning

Att skapa ett konto hos Bwin är enkelt. Allt du behöver göra är att fylla i registreringsformuläret. Så snart du bekräftat din e-postadress och kontaktinformation aktiveras ditt konto.

För att göra en insättning, välj något av de olika alternativ som erbjuds av Bwin och sätt in pengar på ditt konto för att dra nytta av din 100% matchningsbonus. Eftersom Bwin är en internationell sajt varierar alternativen för insättningar och uttag från land till land.

De vanligaste accepterade transaktionsformerna är Visa, MasterCard, Maestro, PayPal, Moneybookers och Neteller. Den största fördelen med att skaffa ett konto hos Bwin är deras gigantiska utbud av sporthändelser samt deras välorganiserade webbsida.

Med så många event och odds att hantera har Bwin ansträngt sig för att utforma ett strömlinjeformat och enkelt användargränssnitt som gör det lätt för dig att hitta de vad som passar just dig.

Besök +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller