Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

CampoBet odds

CampoBet odds

Campobet är en bettingsajt som erbjuder odds på de flesta sporter. Dessutom går det att spela utan att man behöver registrera sig. 100% upp till 2000 SEK. Gör din första insättning och få 100 kr. bonus | Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar | Min. insättning 100 kr.
Översikt
Betyg
Mobilplattform android

+18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Snabbfakta

ÄmneDetaljer
Grundades:2020
Produkter:Odds
casino
Spellicens:Svensk
spellicens
Licensägare:Romix Limited
Oddsleverantör:SBTech
Bettingfunktioner: Livebetting
App:Nej

Betygssammanfattning

KategoriBetygKommentar
Spelutbud3/5Mycket skiftande med mycket odds I vissa kategorier och väldigt lite I andra
Bettingfunktioner
2/5Varken Betbuilder eller Cashout
Odds3/5Likvärdiga odds I jämförelse med konkurrenter
Bonus2/5Högt omsättningskrav
Betalningsmöjligheter1/5Går endast att göra insättningar via Trustly och inget annat
Kundtjänst2/5Snabbt svar I live-chatten,
Mobilupplevelse2/5Långa laddningstider

Utforska sidan:

Campobet satsar på enkelhet

Campobet är verkligen ingen sajt som satsar på att ha den flashigaste designen utan här är det tydligt att det är enkelheten som sätts i främsta rummet. Dock har man faktiskt flaggor framför namn på länder i de kategorierna där länder förekommer, något som gör det något lättare att hitta rätt. Dessutom är det ganska snyggt.

Vad gäller navigering kan det inte bli annat än högsta betyg då menyn är utformad precis så som man vill ha det. Först klickar man på sport, sedan land och till sist liga eller turnering. Även i oddsfönstret går det lätta att hitta rätt bland olika marknader. Dessutom är det en hel del luft i oddsfönstret med mycket mellanrum, vilket gör att det blir lättare att läsa.

En sak som dock är mindre bra är att spelkupongen inte ”hänger med” när man scrollar nedåt bland odds utan blir kvar i toppen av sidan. En sak som borde vara ganska enkel att åtgärda.

Ligor odds navigation

Odds på fotboll i över 50 länder

Vad gäller oddsutbudet är det flera sporter där det finns väldigt mycket att välja på. Givetvis fotboll där det finns odds att tillgå på ligor i över 50 länder, alltifrån England, Spanien och Italien till Montenegro, Kenya och Saudiarabien. Men, även i andra lagsporter som basket och handboll är antalet länder och ligot som finns att välja på stort.

Går man sedan in och tittar på enskilda matcher är antalet marknader mycket stort, inte minst för Allsvenskan och de stora europeiska ligorna. Bland annat finns något som heter ”Snabba marknader” där det går att spela på när första målet kommer att göras. Vid livebetting går det även att spela på vad som kommer att ske nästa tio minutrarna och i vissa matcher även om det kommer att bli mål, straff, offside eller hörna inom det närmaste minutrarna.

Men, en av bästa sakerna med Campobets sportsbook är att det finns så väldigt många vinnarspel och inte minst när det kommer till fotboll. För till exempel Allsvenskan går det att spela på exempelvis topp 3, topp 8 och vilka två lag som flyttas ner i Superettan.

Inte så mycket utanför sportvärlden

Många bettingsajter har ett ganska stort utbud av odds även på sådant som inte är sport. Men, i det avseendet får man nog säga att Campobet ligger i lä. Det enda som finns är ett fåtal marknader för olika val i Storbritannien, det amerikanska presidentvalet samt odds för vem som blir BBC Sports Personality 2021. Med andra ord ord inga odds för underhållning eller liknande, vilket förstås är ett minus.

Cashout på ”vissa” matcher

Vad gäller olika spelfunktioner är det ganska sparsmakat. Till exempel verkar det till en början inte finnas någon Cashout-funktion, vilket innebär att det är möjligt att ”stänga” en match och plocka hem vinsten innan slutsignalen. Men, efter kontakt med kundtjänst får vi reda på att det finns cashout på vissa matcher, dock kan de inte närmare precisera vilka. Dessutom går det bara att se vilka matcher som har cashout i inloggat läge, vilket är lite märkligt. Hos andra bettingsajter brukar detta vara synligt även utan att man behöver logga in.

Någon Betbuilder-funktion verkar inte heller finnas vid en första anblick. Men, under fliken ”Kombination” i oddsfönstret finns möjliighet att kombinera en rad olika spel på samma sätt som det gör när man använder Betbuilder eller motsvarande på andra bettingsajter.

Så för att sammanfatta Campobets sportsbook så är det lite av en blandad påse. Mycket odds inom vissa kategorier, medan det i vissa kategorier finns väldigt lite odds. Dessutom finns varken odds på e-sport eller trav och galopp. Sedan finns som sagt heller inte särskilt många spelfunktioner.

Sportsbook

SpelkategoriUtbud
OddsAmerikansk fotboll, australisk fotboll, baseboll, basket, bordtennis, boxning, cricket, cykel, dart,
fotboll, golf, handboll, ishockey, motorsport, motorcykellopp, rugby, rugby league,
skidskytte, snooker, specialer,tennis, vattenpolo, volleyboll

Virtuella sporterFotboll, tennis, greyhounds, hästar, motor, bordtennis

Fotbolls-EM 2021

När det kommer till stundande fotbolls-EM finns det minst sagt många marknader att tillgå. Förutom spel på enskilda matcher finns det även väldigt många vinnarspel. Det går bland annat att spela på vilket lag som vinner hela turneringen, huruvida varje lag går till final eller ej, vilka lag som slutar topp 4 och topp 8, om ett lag åker ut på straffar, vilket av två specifika nationer som gör bäst ifrån sig, vilka som går vidare från respektive grupp och mycket mer. Kort och gott får man nog säga att när det kommer till vinnarspel på EM 2021 är det få andra bettingsajter som slår Campobet.

Långa laddningstider i mobil

Campobet har ingen särskild app för spel i mobil utan man spelar direkt i browsern. Precis som på dator är det enkelt att navigera även i mobilen då menyerna ser exakt likadana ut och strukturen är likartad. En sak som dock kunde varit bättre eller snarare snabbare, är laddningstiderna. För det tar stundtals väldigt lång tid att klicka sig fram mellan olika matcher, ligor och kategorier.

100 kr i bonus

Campobet erbjuder en typisk standardbonus för svenska spelbolag, det vill säga 100 kronor vid första insättningen på minst 100 kronor. Dock är omsättningskravet ganska högt i jämförelse med konkurrenterna, hela fem gånger. Samtidigt finns det ett antal satsningar som inte kvalificerar för omsättningskravet, bland handicapspel, spel på över och under samt båda lagen gör mål. Att omsättningskraven är så här pass tuffa är förstås ett minus.

Villkor för bonus

BonustypMinsta insättningOmsättningskravÖvriga villkor
Oddsbonus: 100 kr100 kr5XOmsättningskravet måste uppfyllas inom 60 dagar

Insättningar och uttag

Hos Campobet går det endast att göra insättningar via Trustly. Dock behövs inget särskilt konto då man gör insättningen via sitt bankkonto och här går det att välja på samtliga stora svenska banker som Swedbank, SEB och Nordea samt några till som Danske Bank, ICA-banken och Skandia-banken. Men, visst hade man velat ha flera betalningsmetoder att välja mellan. Bara banköverföring känns lite väl torftigt.

ÖverföringsmetodMin. insättningMax. insättningMin. uttag Min. uttag Tid för uttag
Trustly100 kr--300 000 krUpp till 3 dagar

Kundtjänst

ÖppettiderAlltid
Livechat:Ja
E-post:Ja
Telefon:Ja
FAQ-sida:Ja
Språk:Svenska

När man klickar på ”Få hjälp” längst upp till vänster slussas man vidare till någon form av hjälpcenter där det finns en väldigt begränsad FAQ med endast tio frågor och svar, vilket inte är speciellt mycket till hjälp om man undrar någonting annat än de frågor och svar som finns. Campobets FAQ lämnar med andra ord en hel del övrigt att önska.

Vi testar Campobets kundtjänst

Svarstid (livechat): 30 sekunder

Svarstid (e-post): ?

Den personliga servicen fungerar även den lite sisådär. När vi först försöker använda oss av live-chatten så funkar den inte, trots att den ska vara öppen 24/7. Dagen efter försöker vi igen och nu fungerar den. Vi får också snabbt svar i live-chatten, men direkt ombeds vi uppge personnummer, vilket nästan känns lite påfluget. Dessutom är svaret vi får på vår fråga om cashout-funktion ganska svävande.

Vi testade även hur supporten via e-post fungerade. Den utlovade genomsnittliga svarstiden ska vara 45 minuter, men efter 12 timmar hade vi fortfarande inte fått svar, så den delen av supporten verkar inte heller fungera särskilt bra.

Live Chatt frågor och svar

Vanliga frågor och svar

Nej, hos Campobet behöver du inget för att spela utan du loggar in med BankID och sedan är det bara att böja spela.
Nej, Campobet erbjuder för tillfället ingen livestreaming av sport.
Ja, Campobet har ett relativt stort utbud av virtuella sporter med flera fotbollsturneringar som Premier League och World Cup, basket, tennis och motorsport med mera.
Besök +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller