Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

CampoBet odds

CampoBet odds

CampoBet fokuserar helt på sport och erbjuder ett stort utbud av både odds och livebetting. Spela utan att registrera dig med snabbinsättning.
Översikt
Betyg
Mobilplattform android
+18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

CampoBet – Spela utan registrering

CampoBet har som mål att på ett enkelt och smidigt sätt erbjuda spel på sport till sina kunder. Genom snabb och enkel registrering med hjälp av BankID går det att vara igång på några minuter. För den som vill spela utan registrering finns även alternativet ”Snabbinsättning”, vilket innebär att man fyller i det belopp man vill spela för och därefter verifierar sig med bankkonto.

Hos CampoBet är det utan tvekan fotboll som står i fokus, men det finns även odds på över 20 andra sporter, som till exempel ishockey, tennis och basket. Utöver det erbjuder CampoBet också livebetting, som gör det möjligt att spela på en match under matchens gång.

100% bonus upp till 100 kr

Som ny spelare hos CampoBet får du en välkomstbonus som innebär att du får 100 kronor i bonus om du gör en första insättning på samma belopp. Med andra ord har du alltså sedan 200 kronor att spela för.

Regler och villkor – Välkomstbonus

  • Bonusen gäller endast för nya spelare och vid första insättningen.
  • Innan bonusen kan tas ut måste den omsättas minst fem gånger och på spel med ett odds på minst 1.50.
  • Bonusen måste omsättas inom 60 dagar.

CampoBet – Så funkar det

Vad gäller utformning och design har CampoBet valt att inte satsa på alltför mycket utsmyckningar. Något som dock inte är en nackdel då detta gör sajten användarvänlig och lätt att hitta på. Bakgrunden är neutralt grå, men trots det får man ändå känslan av en modern odds- och bettingsajt. Dock skulle man kanske kunna tänka sig lite mer färg för att göra det hela aningen mer inbjudande.

Så fungerar det att satsa på odds och sport på campobet

En sak som dock är mycket föredömlig är menyn till vänster som är tydlig och kanske framför allt går snabbt att ladda, vilket är en fördel om man spelar i mobil. Flaggorna för att markera land är också något som underlättar navigeringen.

Kupongen till höger i bildkant, som dyker upp när man klickar för ett spel, gör att man får en tydlig överblick över sina spel och snabbt kan ändra om man skulle önska.

Odds på ligor i 44 länder

När det kommer till utbudet finns här inte mycket att klaga på, framför allt inte om man gillar fotboll. Med odds på ligor i 44 länder torde CampoBet vara en av de odds- och bettingsajter med det bästa utbudet vad gäller odds på fotboll.

Förutom stora ligor som Premier League, La Liga, Serie A och Bundesliga finns även odds på små ligor som till exempel bulgariska ligan, filippinska ligan samt peruanska Primera Division.

Utöver det finns givetvis också odds på stora internationella turneringar och mästerskap som VM, EM, Champions League, Europa League och Copa Libertadores.

25 olika sporter och livebetting

Även om huvudfokuset hos CampoBet ligger på fotboll finns även odds på en rad andra sporter, som till exempel tennis, basket och inte minst ishockey. Totalt finns odds på 25 olika sporter inklusive e-sport med stora turneringar i bland annat Dota 2, Counter-Strike och League of Legends.

Något man dock saknar är odds och möjligheten att spela på sådant som ligger utanför sportens värld, som till exempel politiska val, vinnare i Melodifestivalen och Eurovision Song Contest eller vinnare på Oscarsgalan.

CampoBet erbjuder förstås också livebetting. Här är utbudet störst på fotboll, men det går även att livebetta på tennis, basket och ishockey.

Här finns också ett bra utbud av virtuella sporter där man helt enkelt satsar på simulerade matcher, turneringar och tävlingar i fotboll, tennis, basket, bordtennis, motorsport, hundkapplöpning och galopp. Att bara kolla på de virtuella sporterna är ganska roligt då grafiken är förstklassig.

Bra sajt för den som gillar fotboll

Sammanfattningsvis är CampoBet en bettingsajt som håller bra klass om man jämför med andra liknande sajter. Framför allt för den som gillar fotboll är CampoBet ett självklart val, inte minst om man är ute efter odds i mindre ligor. Något som man också måste nämna är användarvänligheten, som är mycket bra.

Betyg: 8/10

CampoBet i mobilen

CampoBet fungerar lika bra på mobil och surfplatta som på dator. Men, för den som vill få en bättre spelupplevelse rekommenderas att ladda ner CampoBets särskilda app, som är specialanpassad för smartphones.

Ja, genom att välja alternativet "Snabbinsättning" längst upp till höger på sidan verifierar du dig med bankkonto och kan börja spela direkt.
Genom att klicka på "Få hjälp" längst upp till vänster på sidan kan du sedan nå livechatten som är det enklaste sättet att få svar på dina frågor. Det går även att kontakta supporten via e-post och telefon.
Hos CampoBet kan du endast göra insättningar genom banköverföring via Trustly.
Besök +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller