Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Casumo odds

Casumo odds

Casumo etablerades 2012 och har huvudsakligen fokuserat sig på casino tills nyligen då de öppnade upp en oddssektionen för alla oss sportälskare. Sajten är mycket användarvänlig och det går snabbt att komma igång att spela.
Översikt
Betyg
Mobilplattform iphone, android
+18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Betting Marknader

På Casumo finner man ett ganska stort utbud av sporter. Däremot, blir man lite besviken när man ser hur lite bredd det finns under många av sporterna.
Något positivt med Casumo är dock att de har en cool funktion som kallas för “Bet Builder” vilket betyder att du kan kombinera flera bets från en match och helt enkelt skapa ett helt eget bet. Ett annat plus är att Casumo erbjuder cash-out funktionen som ger en större säkerhet hos spelaren.

Odds

Casumo har bra odds, i klass med Unibet, men sticker inte ut från mängden.

Livebetting

Livebetting är något som blir populärare med åren och det är något som Casumo Odds har koll på. Deras utbud av livebetting är ett av de bästa på marknaden. Som tidigare nämnt, erbjuder de också en cash-out funktion för att stänga spel mitt under matchen.
Huvudfokus för livebettingen ligger på fotboll på Casumo, så om du är en fotbollsälskare, är det här ett riktigt bra val för dig.
Du kan också betta på specifika händelser i en match, såsom vilket lag får nästa hörna, nästa gula kort och mycket, mycket mer.

Insättningar och uttag

Casumo Sport är känt för snabba uttag. De erbjuder insättningar från några populära metoder, såsom Trustly, Swish, BankID, Mastercard, Zimpler, Neteller, Skrill, Apple Pay och Visa. Eftersom de låter dig spela på sajten utan konto, behöver du bara identifiera dig själv genom BankID och börja betta.

Bonusar & Kampanjer

Du får 100% insättningsbonus när du sätter in 100 SEK hos Casumo Sport som ny användare. Odds måste vara 1.60 eller högre.

Mobil & App

Hos Casumo Sport, njuter spelare av en avancerad spelmiljö för mobilenheter som fungerar perfekt i mobilen, oavsett om du använder dig av Android eller iOS. Det behövs ingen app för att börja använda Casumo Sport, du kan bara använda dig av webbläsaren i din mobila enhet. Med en skön och användarvänlig design som gör det enkelt att hitta matcherna du letar efter. Du kan göra insättningar, uttag och använda dig av alla bonusar och kampanjer på din mobilenhet.

Däremot, om du inte vill söka i din webbläsare varje gång du vill gå in på sajten, kan du ladda ner appen. Tillgänglig på iOS och Android.

Design

Designen av Casumo Sport är simpel, användarvänlig och ändå lite originell. Du kan enkelt navigera runt på sajten och du kan till och med personligt anpassa vad du vill se och inte vill se. Till exempel om du endast är intresserad av ishockey och avskyr fotboll, så kan du enkelt anpassa därefter.

Kundtjänst

En stor fördel med Casumo är att du alltid kan få tag på kundtjänst om du skulle stöta på några problem eftersom de erbjuder 24/7 livechatt. Så även om du är en av de som gillar att sitta uppe och spela på NHL mitt i natten, kan du fortfarande få hjälp om det skulle krångla för dig. Om du föredrar att kontakta kundtjänst via e-post, är inte det något problem heller.

Besök +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller