Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Fastbet Odds

Fastbet Odds

Fastbet – Fast play, fast pay, no hassle. Det är precis vad det är. Det går snabbt, inga krångel och framförallt är oddsen bra och det är lätt att navigera sidan.
Översikt
Betyg
Mobilplattform android
+18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Fastbet Recension

Fastbet är en modern betting sajt med snabba och enkla lösningar när det kommer till verifieringsprocessen och registrering. Oavsett om du använt sidan tidigare eller inte spelar ingen roll, det är alltid enkelt att ta ut sina vinster och göra insättningar. På Fastbet kan du alltid spela på dina villkor. Sajten erbjuder höga odds, snabba pengaröverföringar och bra kundtjänst.

+ Enkel registrering
+ Uttag under 5 minuter
+ Höga odds
– Svensk kundtjänst inte alltid tillgänglig

Betting Markets

Oavsett om din favoritsport är hockey, basket eller fotboll, så kommer du hitta det på Fastbet. Du kan snabbt navigera genom de olika sporterna och evenemang för att spela på just det du vill. Direkt när du går in på webbplatsen, visas odds från dagens matcher, evenemang och även livematcher. Under kategorin “favoriter” kommer du hitta populära evenemang som Champions League och Europa League. Självklart ändras favoriterna också beroende på vilka mästerskap eller evenemang som håller på för stunden. Fastbet uppdaterar alltid sina spelare och de hetaste matcherna att spela på.

Odds

Fastbet erbjuder några av de bästa oddsen på marknaden och är alltid uppdaterade långt innan matcherna, tillsammans med ändringar i trupper osv.

Live Betting

Självklart finns live betting tillgängligt hos Fastbet. På alla stora evenemang och matcher, hittar du de senaste oddsen på ett brett urval av spel. Du hittar alltid de senaste liveoddsen på ett brett urval av spel. Du hittar livespel under dess kategori som ser till att du får en god idé om vad som pågår. Du kan sedan följa alla händelser från matchen och få viktig information om skottstatistik, mål, hörnor, attackerande chanser och gula kort för varje lag. Live betting ökar alltid spänningen hos spelare och ger dig möjligheten att lätta ett bet i kristiska situationer i matchen för att kunna öka vinsten och på samma gång, ökas intresset i matchen drastiskt.

Insättningar och uttagsmetoder

Fastbet lever verkligen upp till namnet när det kommer till att leverera snabba uttag och insättningar. Eftersom det är en “pay & play” sida, så behöver du bara sätta in pengar genom BankID identifieringsprocess. Detta minskar onödigt pappersarbete eller registrering. När du vill göra några uttag, så får du pengarna till ditt konto på bara några minuter. Extremt snabbt och enkelt.

Kampanjer & bonusar

Man vänder sig troligtvis inte till Fastbet i första hand för att hitta stora bonusar och kampanjer. Däremot får man en enkel verifieringsprocess, en sida som inte kräver något konto, samt blixtsnabba uttag på några minuter och sidan är helt fri från reklam.

Design & Gränssnitt

Designen & gränssnittet av Fastbet är enkelt att förstå och använda, med en användarvänlig layout. På startsidan kan man enkelt välja vad man vill spela på, man väljer sin bank, verifierar identitet och kan börja spela därefter.
När du gått igenom den enkla verifieringsprocessen och betalningsprocessen, får du en bra översikt över alla möjligheter att placera sina bets. Allt är sorterat på ett vis som sätter de mer populära sporterna och evenemangen där de är enkelt att hitta
Om du inte hittar vad du letar efter, finns en väldigt praktisk sökfunktion som kan hjälpa dig hitta vad du behöver på nolltid.

Mobil & App

Som många av de nyare “pay & play” bettingsajter, har Fastbet valt att inte skapa en mobilapp än. Det kanske låter som ett problem, men eftersom dess sajt drivs alldeles perfekt på din smartphone eller surfplatta, samt har en layout som är användarvänlig, blir det inga problem. Sidan är anpassad att fungera så bra som möjligt på din mobilenhet.

Kundtjänst

Om du har några frågor angående Fastbet eller om du stött på några problem som du behöver hjälp med, så kan du alltid prata med kundtjänst. Du kan nå dem 24/7 för att prata med Fastbet genom Live Chatt eller alternativt skicka dem ett email gör att få svar så snabbt som möjligt. De erbjuder support på flera olika språk. Den svenskspråkiga chatten är öppen mellan 08.00-01.00 varje dag.

Vill du kontakta Fastbet per e-post: support@fastbet.com

FAQ

Nej, man kan helt enkelt logga in via BankID och börja spela direkt!
Ja det är det. De har en svensk spellicens vilket innebär att de följer svenska regler och gör de säkert att spela på Fastbet i Sverige.
Utbudet av höga odds och den enkla registreringen gör det förmånligt att använda Fastbet, förutsatt att de matcher eller evenemang du vill spela på finns med.
Besök +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller