Deras enorma storlek innebär stora fördelar för spelare som väljer att satsa sina pengar på odds hos Ladbrokes. Läs vidare för att upptäcka allt som finns att veta om att satsa pengar hos Ladbrokes, inklusive bonusar, tillgängliga sporter, vadslagningsmöjligheter och kundservice.

Bonusar och specialerbjudanden

När du blir medlem hos Ladbrokes odds får du ett gratisspel värt 1000kr. Vad betyder nu det? Jo, du spelar för 1000 kr, och om du förlorar så återbetalar Ladbrokes dig till ditt konto. Enkelt, smart och säkert. Varje medlem hos Ladbrokes har möjlighet att bli medlem av ”Odds On”. Detta är namnet på deras kundklubb och genom att ansluta dig kan du tjäna ihop poäng för varje dollar du satsar, samt erhålla bonusar såsom gratisvad. Varje poäng du tjänar kan användas för att lösgöra gratisvad eller bonuskuponger. Bonuskuponger ökar dina vinster med 5% eller 10% beroende på värde på kupongen. Om du har en 10%-kupong kan du använda den på vilket vinnande vad som helst och få en utbetalning som är 10% större oavsett satsningens storlek. Odds On-medlemmar kan tjäna 500 bonuspoäng och få 3 stycken gratisvad á £5 styck. Allt du behöver göra är att registrera dig för kortet, göra en insättning och lägga ett vad på £25 eller mer.

Spelutbud

Ladbrokes sajt har odds för varje tänkbar sport samt för event som inte är sportrelaterade, såsom politiska händelser och kändisförutsägelser. Eftersom Ladbrokes är baserade i Storbritannien ligger viss tyngd på den europeiska sportvärlden men alla amerikanska sporter finns också tillgängliga, inklusive amerikansk fotboll, baseboll, basket och hockey. Andra populära vadslagningsområden hos Ladbrokes är cricket, fotboll, hästkapplöpning, rugby och snooker.

Vadslagningsmöjligheter

Ladbrokes odds har visserligen inte några övre insatsgränser för sina sporthändelser, men de har utbetalningsgränser. Men oroa dig inte för dem, för gränserna hos Ladbrokes är så höga att de bara påverkar de allra största spelvalarna. Ladbrokes betalar rutinmässigt ut upp till £1 000 000 för de flesta fotbolls- och racingevent, medan större amerikanska sporter har ett tak på £500 000. Vadslagningsmenyn hos Ladbrokes är fylld av många olika valmöjligheter, så oavsett vad som är din vadslagningsstil eller system så kommer du troligen att hitta något som passar dina behov. Förutom att erbjuda vad av typerna handicap och money line låter Ladbrokes dig satsa pengar på individuella spelares prestationer, futurer, halvtid, totalsumma, och mycket mer.

Kundservice och betalningar

Att skapa ett konto hos Ladbrokes är enkelt och går snabbt. Du kan skapa ditt konto online eller genom att ringa till kundservice. Ladbrokes accepterar en lång rad traditionella och nätbaserade betalningsmetoder, inklusive Visa, MasterCard, Switch, Solo, Moneybookers, Neteller och PayPal. För att få hjälp från en kontospecialist kan du kontakta Ladbrokes när som helst via e-post och telefon, eller genom att besöka någon av Ladbrokes lokala vadslagningsbyråer.

Allmänt

Anledningen till att Ladbrokes har tagit emot vad i över 100 år är att de erbjuder enastående kundservice och excellenta odds. De förblir guldstandarden för vadslagningsbranschen.

Få 1000kr i bonusspel av Ladbrokes när du blir medlem, så du kan spela på samtliga sporter som erbjuds!Besök Ladbrokes

Spelbolag

Om du är intresserad av att läsa om andra Spelbolag – besök vår Spelbolag där vi recenserar alla bettingsidor på marknaden

anspråk