Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

LeoVegas sport: recension

LeoVegas sport: recension

LeoVegas Sport har även vunnit en rad olika utmärkelser som till exempel "Sportsbook of the Year" och "Nordic Sports Operator of the Year". LeoVegas sport innehar svensk spellicens utfärdad av Spelinspektionen.
Översikt
Betyg
Betalningsmetod Maestro
Mastercard
Paysafecard
Visa
18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Minimum odds 1.8 Läs fullständiga regler och villkor här.

LeoVegas Sport Sverige

LeoVegas har funnits som spelsajt ända sedan 2011. Dock var det inte förrän 2016 som sajten även började erbjuda odds, betting samt livebetting under namnet LeoVegas Sport. Här hittar man odds på ett stort antal sporter samt alla de stora ligorna som Premier League, Champions League och NHL. LeoVegas Sport har även vunnit en rad olika utmärkelser som till exempel ”Sportsbook of the Year” och ”Nordic Sports Operator of the Year”. LeoVegas innehar svensk spellicens utfärdad av Spelinspektionen.

LeoVegas Sport bonus

LeoVegas Sport erbjuder varje ny spelare ett gratisspel på upp till 100 kr. Lägg ett spel på upp till 200 kr och LeoVegas matchar detta med ett gratisspel värt 50% upp till 100 kr. Gratisspelet är helt utan omsättningskrav.

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Minimum odds 1.8. Läs fullständiga regler och villkor här.

LeoVegas recension

Det första man slås av när man surfar in på LeoVegas Sport är den oerhört enkla designen, som nästan är på gränsen till torftig. Det känns som att den är utformad för att även passa i mobilformatet. Med hjälp av menyn där man dels kan välja mellan live-matcher och kommande matcher, dels olika sporter, går det ganska snabbt att hitta det man söker. Såvida man i huvudsak är ute efter att spela på matcher i de största ligorna.

Vill man se hela LeoVegas Sports utbud av odds får man använda sig av menyn ”Utforska sport” som man hittar till höger på sidan och som kommer upp i ett separat fönster när man klickar på den. Väl där går det sedan att välja mellan fotboll, ishockey, bandy, handboll, basket, volleyboll och ytterligare ett 30-tal olika sporter.

Utöver alla traditionella sporter erbjuder LeoVegas Sport även odds på e-sport, politiska händelser samt händelser inom nöjesvärlden. Bland annat går det att spela på hur det går i bägge semifinalerna samt finalen i Eurovision i maj. Dessutom finns odds för alla kategorier på Oscarsgalan, alltifrån ”Bästa film” till ”Bästa smink” och ”Bästa animerade kortfilm”.

För att sammanfatta det hela kan man säga att utbudet av odds hos LeoVegas är det absolut inget fel. Däremot kan man ha vissa synpunkter på designen. Att hitta rätt tar ofta lite tid och ”Utforska sport”-menyn känns också ganska bökig även om man till slut hittar det man vill.

Betyg: 8/10

LeoVegas sport betting i mobilen

LeoVegas moderna och lättanvända app fungerar utmärkt både för spel innan match och för livebetting. Samtidigt får du i appen också boostade odds och liveodds på de hetaste matcherna. LeoVegas app, som dessutom har vunnit pris för ”Bästa App-design”, finns till både Android och iOS.

Livestream på LeoVegas Sport

Hos LeoVegas Sport kan du även se matcher live från bland annat La Liga, engelska ligacupen, Championship, tyska cupen, Ligue 1 och brasilianska Serie A.

Bra att veta om LeoVegas

Hur registrerar jag mig?

Enklaste sättet att registrera dig är att klicka på knappen ”Spela Nu” längst upp på sidan och logga in med hjälp av BankID. Det går även bra att registrera sig med e-post.

Support

LeoVegas support når du enklast genom knappen ”Hjälp” längst ner till höger på sidan där du både kan få hjälp via livechatt och via e-postformulär.

Betalningsmetoder

LeoVegas accepterar VISA, Mastercard, Skrill, Neteller, Paysafecard, Trustly samt Swish som betalningsmetod.

Spelbolag

Om du är intresserad av att läsa om andra Spelbolag – besök vår Spelbolag där vi recenserar alla bettingsidor på marknaden.

Besök 18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Minimum odds 1.8 Läs fullständiga regler och villkor här.