Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Pinnacle Odds

Pinnacle Odds

Pinnacle tillhör en av de verkliga veteranerna inom betting och har funnits online ända sedan 1998 och har sin bas på karibiska Curacao.
Översikt
Mobilplattform iphone, android
+18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Pinnacle – Låga marginaler, högre odds?

Pinnacle stoltserar med att de har låga marginaler och på så sätt kan erbjuda de bästa oddsen online. Frågan är dock om detta stämmer?

Vid en snabb jämförelse mellan Pinnacle och ett antal större svenska bettingsajter förefaller det vara så att Pinnacle har något högre odds rent generellt. Men, då är det på marginalen och handlar i de flesta fall om några hundradelar hit eller dit. Det rör sig knappast om avsevärt högre odds, men för den som är ute efter någon procents bättre vinstmarginal i det långa loppet kan det säkert löna sig att spela hos Pinnacle.

Välkomstbonus

I dagsläget erbjuder Pinnacle inte någon bonus för nya spelare och det är knappast troligt att man kommer att göra det i framtiden heller. Prioritet ligger istället på att erbjuda marknadens bästa odds.

Bra struktur

Vad gäller utseende och design ser Pinnacle ut som en typisk bettingsida varken mer eller mindre och utan några särskilda utsmyckningar. I menyn till vänster går det snabbt att hitta de sporter man söker efter. I mittendelen av sidan redovisas sedan tillgängliga marknader och till höger finns spelkupongen där man ser de spel man lagt.

På det stora hela är Pinnacle en mycket användarvänlig sajt med bra struktur där man som spelare enkelt klickar sig fram till olika marknader. Dessutom går sajten snabbt att ladda, vilket alltid är en fördel.

Odds på över 20 sporter – bra utbud på e-sport

När det kommer till själva oddsutbudet finns inte särskilt mycket att anmärka på. Här finns odds för över 20 olika sporter med alltifrån fotboll, ishockey, tennis och basket till golf, snooker och cricket. Som hos de flesta andra bettingsajter är fotboll den sport med flest odds. Totalt går det att spela på ligor i närmare 40 länder, bland annat stora fotbollsländer som England, Spanien och Italien, men också mindre länder som Cypern, Kuwait och Bolivia.

Dock är inte antalet marknader per match vad det normalt sett brukar vara hos en bettingsajt. För exempelvis en match i Premier League finns inte mer än drygt 50 marknader tillgängliga, en siffra som hos andra bookmakers kan överstiga 300. Till exempel finns inga spelarmarknader tillgängliga, som till exempel målgörare och liknande. Något som är ett klart minus.

Även för andra sporter, som exempelvis ishockey och basket är antalet marknader aningen skralt. Enda undantaget är e-sport där utbudet av marknader är mycket bra, så för den som gillar e-sport är Pinnacle ett mycket bra alternativ. Desssutom finns en särskild e-sporthub där du bland annat hittar spelschema och en blogg med förhandstips inför turneringar och dylikt.

Liveodds och tips

Hos Pinnacle finns ett bra utbud av liveodds för en rad olika sporter, som du hittar under Livecenter högst upp i toppmenyn. Precis bredvid Livecenter finns också Oddsresurser, där man hittar en hel del smått och gott i form av bland annat tips inför stora matcher, guider till hur man kan tänka när man spelar och andra intressanta artiklar.

Sammanfattning

På det stora hela är Pinnacle en bettingsajt som får klart godkänt i jämförelse med andra bettingsajter. Det mest positiva är att det verkar som att oddsen är aningen högre, men det är som sagt på marginalen. Så för den vanlige spelaren gör det nog troligtvis inte någon större skillnad. Men, för den som är ute efter att maximera sin vinst och räknar på tiondels procent är Pinnacle självklart ett bra alternativ.

Det som sänker betyget för Pinnacle är kanske framför allt att antalet marknader för varje enskild match är betydligt färre än hos andra spelbolag. Dessutom erbjuds heller ingen bonus, något som ju alltid är trevligt att få.

Nej. Pinnacle har valt att satsa på att ha så höga odds som möjligt och har därför valt att inte ha någon bonus.
I Hjälpcenter kan du hitta svar på frågor om betalningar, bestämmelser och mycket mer. Vill du ha personlig service kan du kontakta kundtjänst via formuläret på sajten eller via e-post.
Pinnacle accepterar VISA, Mastercard, Trustly, Ecopayz, Skrill och Neteller vid överföringar. Dock måste du göra din första insättning via Trustly.
Besök +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller