Redbet erbjuder inte bara ett stort urval av sportevenemang att spela på med bra odds, de tillhandahåller också en spelbörs som låter vanliga spelare agera bank för egna odds som dom själva sätter. Redbet odds erbjuder sina tjänster till en internationell klientel och webbsidan finns tillgänglig på 11 språk. Förutom sport betting så sköter redbet även ett pokerrum och ett online casino. Läs mer om redbet inklusive information om bonusar.

Bonusar och kampanjer

För att ge nya spelar lite hjälp på traven så erbjuder redbet för närvarande en 100% bonus på ditt första spel upp till 100€ när du gör din första insättning och lämnar in ett spel på vilken match som helst med odds 1.5 eller högre. Oavsett hur ditt första spel går erhåller du din bonus en kort tid därefter.

Tillgängliga spel

Redbet odds erbjuder ett stort utbud av sporter att spel på inklusive fotboll, tennis, baseball, basket och ishockey. Det främsta sporten att spela på är fotboll och Redbet erbjuder spel på ligor i över ett dussin länder. Spelutbudet beror till stor del på säsong men om du inte ser några odds du gillar kan du alltid posta dina egna på spelbörsen.

Spelalternativ

När du spelar på odds hos Redbet har dom inga givna minimum eller maximum insatser, om din insats är för stor låter de dig genast veta att det finns ett problem med ditt spel. Redbet erbjuder fixerade odds på nästan varje aspekt av en match såsom slutresultat, halvtidsresultat, Under/över, Udda/jämt, straffar och första mål. De erbjuder t.o.m. ett gränssnitt för live spel för pågående matcher där oddsen hela tiden ändras beroende på matchens utveckling. En unik funktion hos redbet är deras spelbörs. I deras spelbörs kan du posta dina egna odds för olika matcher och acceptera spel på detta odds. Omvänt kan du spela på odds som andra medlemmar har postat på börsen. Oavsett vilket så är börsen ett spännande sätt att spela på sport som kan vara mer lukrativt än vanligt spel. Genom att bestämma dina egna odds så spelar du bara på matcher du anser erbjuda bra värde vilket möjliggör större vinster över tiden.

Support och betalning

För att bli medlem hos Redbet behöver du bara fylla i ett kort ensidig registreringsformulär där du anger din kontakt och bankinformation. Du kan sätta in pengar genom att använda en rad olika populära metoder såsom: VISA, MasterCard, Neteller, Gluepay, och Net ent. De erbjuder kundservice dygnet runt via e-post, och via telefon och chatt under kontorstid..

Summering

Redbet erbjuder ett stort utbud av spel med bra odds. Deras spelbörs är ett bra sätt att utforska spelbörsbetting om du aldrig har prövat denna speltyp tidigare. Vid spelbörsbetting agerar du spelbolag vilket ger dig en större chans att gå plus.

Just nu erbjuder RedBet en välkomstbonus på 100€ när du blir medlem. Besök Redbet

Spelbolag

Om du är intresserad av att läsa om andra Spelbolag – besök vår Spelbolag där vi recenserar alla bettingsidor på marknaden

anspråk