Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

SpeedyBet odds sport: recension

SpeedyBet odds sport: recension

Speedy Bet är ett spelbolag med svensk licens som erbjuder svenska spelare odds, casino och lotto på nätet. I denna recension kikar vi närmare på oddsprodukten.
Översikt
Betyg
Betalningsmetod Trustly
+18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Speedy Bet Sverige – Marknadens snabbaste oddssida

Speedy Bet var bland de första att erbjuda svenskar den populära Pay N Play-lösningen. Detta innebär att spelare kan komma igång med spelandet utan att behöva fylla i långa registreringsformulär. Speedy Bet använder istället Trustly och BankID för att erbjuda snabb registrering av spelkonto.
Under Speedy Bets korta tid i Sverige har det hunnit bli en storfavorit bland spelare. Här kan spelare ta del av populära sporter som fotboll, tennis och ishockey. Dessutom finns ett urval av mindre sporter som dart, cykling och handboll.

100% bonus upp till 100 kr i välkomstbonus

Nya kunder på Speedy Bet välkomnas med en välkomstbonus värd upp till 100 kr. Allt som krävs är att man gör en insättning på minst 100 kr för att få ta del av erbjudandet. Precis som många andra oddsbonusar tillkommer det några villkor som kan vara bra att hålla koll på. Nedan finner du några av dessa villkor.

  • Oddsbonusen är endast till nya spelare som inte tagit del av bonusen tidigare.
  • Den maximala insatsen med bonuspengar vid sportspel är 500 kronor.
  • Bonusen måste omsättas inom 60 dagar från att det krediterats ditt konto.
  • Bonusbeloppet har ett omsättningskrav på 16 gånger vid spel på odds.

För att dina spel ska bidra mot omsättningskravet krävs det att det sammanlagda oddset på spelkupongen är 1.80. Detta ligger i linje med kraven som andra oddssidor har.

Speedy Bet recension – Enkel och snabb spelsida

Det första som slår en när man besöker Speedy Bet är den härligt designade hemsidan. Här har de satt det viktiga i fokus och skalat bort allt annat. Men den riktiga Speedy-upplevelsen känner man så fort man registrerar sig och börjar spela. Det är då man inser att Speedy Bet satsat stenhårt på att vara det snabbaste spelbolaget på den svenska marknaden.
Väl inne på oddssidan så hittar man populära ligor till vänster, en daglig matchlista i mitten och din spelkupong till höger. Ett plus i kanten ska Speedy Bet ha för storleken på texten på sidan. Många spelbolag försöker få in så mycket information som möjligt vilket gör texten väldigt svårläst.
Något som stack ut under speltiden på Speedy Bet var deras funktion med snabba marknader. Vissa matcher har en blixtsymbol bredvid sig. Detta betyder att du kan lägga spel på händelser som sker inom en till fem minuter. Detta är en rolig funktion för de som gillar livespel och snabb spänning.
I oddsutbudet hittar man de vanligaste sporterna med en mängd olika ligor från hela världen. Oddsen är konkurrenskraftiga och ligger i linje med vad som erbjuds hos större aktörer. Men att inte hitta odds på E-Sport var en stor besvikelse. Dessutom kändes avsaknaden av livestreaming som många andra stora spelsidor erbjuder. Speedy Bet har en imponerande sida men lite svagt utbud. Vi hoppas att de utökar deras oddsutbud i framtiden och överväger livestreaming.

Betyg: 8/10

Speedy Bet – Spela på mobilen

Utseendemässigt är Speedy Bet väldigt bra på mobilen. Layouten skiljer sig lite från dator men är fortfarande väldigt användarvänlig. Det enda negativa med utseendet via mobil var att en kampanjruta tog upp en ganska stor del av övre delen av skärmen. Trots att det inte finns någon mobilapp kan man ta del av alla funktioner direkt via den mobila webbläsaren.

Vanliga frågor och svar om Speedy Bet

Hur gör jag en insättning på Speedy Bet?

Alla insättningar och uttag på Speedy Bet sker via Trustly. För att göra en insättning med Trustly behöver du verifiera insättningen med antingen BankID eller kortläsare.

Hur kontaktar jag Speedy Bet?

Du kan komma i kontakt med Speedy Bet via livechatt, e-post och telefon. Dessutom finns en strålande FAQ tillgänglig som svarar på de vanligaste frågorna.

Hur får man Speedy Bet välkomstbonus?

När du gör din första insättning på Speedy Bet får du en bonus på 100% upp till 100 kr. Denna bonus krediteras så fort din insättning gått igenom. För att få en bonus på Speedy Bet krävs det att man inte fått en bonus på någon av deras andra spelsidor sedan 1 januari 2019.

 

Besök +18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller