Läs mer om Titan Bet sports inklusive information om deras bonusar, tillgängliga sporter och spelalternativ.

Bonusar och kampanjer

Just nu erbjuder Titan Bet en 100% matchningsbonus till alla som gör en första insättning om 25£. Efter du gör din första insättning kommer bonuspengarna genast sättas in på ditt bettingkonto. Det finns inga begränsningar på vilka typer av sporter du får använda bonusen på men du måste använda den på matcher med minst 2/1 (2.0) i odds. Ett utmärkt fortlöpande kampanj är deras “second chance” (andra chans) spel. Varje vecka som du gjorde en insättning veckan innan och förlorade dina pengar får du $10 för att pröva din lycka igen för.

Tillgängliga spel

Titan Bet erbjuder en bra blandning av Nord Amerikanska och Europeiska sportevenemang att spela på. De mest populära sporterna på Titan Bet är fotboll, basket, tennis, baseball, Amerikansk fotboll och cricket.

Spelalternativ

Titan Bet odds erbjuder de lägsta minimum insatserna på internet. Minimisatsen är endast $0.10. Detta är bra för nybörjare som vill få lite erfarenhet av spel. Förutom traditionella Money line, point spread och 1X2 spel så erbjuder titan bet sports också live spel. I Titan bets livespel gränssnittet kan man placera olika vad om olika utgångar medan matchen pågår. Denna typ av spel lägger en extra dimension till handicappingen som många spelar uppskattar.

Kundservice

Eftersom sportbetting involverar lite mer än att bara rotera ett roulettehjul så anställer Titan bets bara de bästa och smartaste som kundservicerepresentanter. Dom kan inte bara hjälpa dig förstå de tekniska aspekterna av sajten utan kan också förklara hur de olika spelen fungerar i detalj. Du kan nå servicepersonalen när som helst genom att ringa dem eller skicka ett e-post meddelande.

Registering och insättning

För att skapa ett konto hos Titan Bet så behöver du bara klicka på länken på denna sida. Så snart du angett bank och kontoinformation så är du redo att börja använda ditt konto. När du vunnit ditt första vad kan du ta ut pengar när som helst genom att använda ett av deras många insättnings- och uttagsalternativ. De mest populära överföringsmetoderna som Titan bet erbjuder är VISA, MasterCard, Neteller, Instabet, Entropay, WebMoney, och Click2Pay.

Summering

De två största anledningarna att spela hos Titan Bet sports är deras stora välkomstbonus och låga minimum insatser. Om Sport betting är nytt för dig så rekommenderar vi Titan bet som ett av de bästa alternativen att öppna ett konto hos.

Titan-bet ger dig 25£ gratis att spela för. Hitta känslan och börja spela på ditt lag, eller din sport! Besök Titan bet

Spelbolag

Om du är intresserad av att läsa om andra Spelbolag – besök vår Spelbolag där vi recenserar alla bettingsidor på marknaden

anspråk