På William Hills webbsida erbjuder de sina kunder samma service som har gjort dem till en av de mest ansedda vadslagningsföretagen i Europa. Förutom att spela på sport erbjuder de också casinospel, poker, bingo och skicklighetsbaserade spel såsom backgammon, Domino och Gin rummy. Läs mer om bonus strukturen och kampanjer hos William Hill så väl som en detaljerad analys av spelalternativ och tillgängliga sporter.

Bonusar och kampanjer

William Hill sport har flera olika sport betting kampanjer som hjälper dig att tjäna pengar. På hästkapplöpningar i Storbritannien och Irland garanterar dom bästa odds för dina spel. Om din häst vinner till ett högre odds än det oddset som var när du lämnade in ditt spel så betalas du det bättre oddset. Bonus för nya spelare är tillgänglig för Poker, skicklighetsspel och bingo avdelningarna av William Hill. Dessa bonusar är värda mellan £20 och £400.

Tillgängliga spel

De mest populära sporterna att spela på hos William Hill är fotboll, häst- och hundkapplöpning samt tennis. Förutom att man kan spela på många av dessa matcher så erbjuder William Hill live ljud och video sändningar från många kapplöpningsbanor och likaså från olika fotboll, rugby och tennis evenemang.

Spelalternativ

Hos William Hill sport kan du spela för så lite som 10p (ca 1 sek) eller så mycket som £2,000. den mest populära speltypen hos William Hill är enkla vad om vem som skall vinna eller förlora en match men för mer erfarna spelare så erbjuds även en expanderad spelmeny med andra typer av spel. För en fotbollsmatch kan du tex. spela på resultat, antal hörnor, antal mål, gula och röda kort samt hel och halvtidsresultat. Det samma är sant för de flesta sport som William Hill erbjuder spel på.

Kundservice

William Hill erbjuder tre olika sätt att kontakta kundtjänst: telefon, e-post eller chatt. Alla metoder kan nås dygnet runt 365 dagar om året. Du kan inte bara få support när du ringer William Hill utan du kan också ringa deras kundservice för att placera spel med deras spelansvarige.

Registering och insättningar

Allt du behöver göra för att skapa ett konto hos William Hill är att fylla i deras enkla registreringsformulär med din kontakt och bankinformation. När du har bekräftat ditt konto, det tar bara några minuter, kan du göra din första insättning och börja spela. Att göra en insättning är enkelt och det finns flera olika sätt att sätta in pengar att välja bland. De mest populära inkluderar VISA, MasterCard. Maestro, Solo, personlig check, Neteller, Paypal och Moneybookers.

Summering

För visa typer av spel såsom hästkapplöpning och fotboll är William Hill en av de bästa alternativ som finns. Dom erbjuder en stor spelmeny för alla sporter som återfinns på deras sida. Dom erbjuder också utmärkta podcasts och djuplodande artiklar om varje sport med matnyttiga speltips. Alla dessa saker bidrar till William Hill förblir ett av de vanligaste valen bland spelare världen över.

William-hill ger dig 1000kr i bonus för att känna efter, satsa och vinna, innan du börjar med dina egna pengar! Besök Will Hill

Spelbolag

Om du är intresserad av att läsa om andra Spelbolag – besök vår Spelbolag där vi recenserar alla bettingsidor på marknaden

anspråk