Dagens tips 21-05-13: målrik match

Gårdagens vinstspel med ett målspel på matchen Helsingborg – Elfsborg fortsatte en fin trend som nu innebär totalt är tre raka vinnande spel. Återstår att se om resultaten av dagens speltips faller lika väl ut?
Sleipner – Assyriska KF
May 21,2013
19:00

Då de flesta fotbollsligor och cuper är färdigspelade och den sista vintersporten har tagit semester, har spelutbudet minskat markant. Dock fortgår tack och lov vissa fotbollsligor, de som startade i april. Bland annat Allsvenskan och de svenska bettingbara serierna (ned till div.4).
Kvällens speltips utgår just från en svensk match, närmare bestämt Norrköpingsmatchen IK Sleipner – Assyriska KF Norrköping. Matchen spelas på Nya Parken i Norrköping och har verkligen möjlighet att bli lite av en publikfest då det åtminstone finns lite derbykänsla! Det är dock förmodligen med ett kluvet självförtroende som många Assyriska KF-supportrar tar sig till matchen. Laget har nämligen inte vunnit en enda match division 2 Svealand på fem försök. För hemmalaget Sleipner är utgångsläget rejält mer positivt då man tagit tre segrar!

Sleipner är således favoriter till att vinna och det syns också på oddssättningen som ger Sleipner knappa 1,25 för seger (7,70 för Assyriska KF). Dock känns segeroddset alltför lågt för att vara spelvärt. Istället känns ett överspel på antalet mål i matchen mer spelvärt. Sleipner har visat relativt god målform i sina tre senaste matcher då man smällt i totalt fem mål. Vad som talar för att det med säkerhet blir ett par till efter kvällens match är dock främst Assyriska KF’s undermåliga försvarsspel som lett till den miserabla målskillnaden 4-17! Bara på de två senaste matcherna har man släppt in åtta mål. Matchen slutar förmodligen med hemmaseger och frågan bör nästan ställas om det inte till och med blir tre, eller fyra måls marginal?

Speltips

Sport: Fotboll
Härkomst: Division 2, Svealand
Match/Event: Sleipner – Assyriska KF
Spel: Antal mål i matchen +2,5
Odds: 1,46
Insats: 7/10 units
Spelsajt: Betsson.com
Spelstopp: 19.00
Resultat: Förslust Sleipner – Assyriska KF 1-0

Antal mål i matchen +2,5

Satsa