Dagens tips 22-05-13: revanschsuget djurgården

Analys: Tyvärr regnade det mesta av spelet bort i gårdagens match mellan Sleipner och Assyriska. Bortalagets matchplan var också tydlig och effektiv – hög prioritet på försvarsspelet. Tillsammans resulterade dessa faktorer i att målfesten uteblev trots att Sleipner ändå vann matchen (1-0).
AIK – Djurgården
May 22,2013
19:00

Idag bjuds det på en annan, mer dramatisk, match av derbykaraktär. Den här gången är det Stockholmsderby mellan AIK och Djurgården som står på agendan. För fotbollsälskare kommer matchen i ett gyllene läge. Dels på grund av att AIK har börjat visa form trots motgången man genomlidit i och med Ivan Turinas tragiska bortgång, men också därför att Djurgården har vaknat upp ur sin vårdvala och spetsat till sitt spel till den grad att man också lyckats ta två raka segrar.

För mig känns Djurgården som det lag som har mest att vinna i det här derbyt. Efter den miserabla starten vill man nu visa de egna supportrarna att man är bättre än vad tabellen visar och att man fortfarande har klass nog att ge AIK en rejäl match.

Senast Djurgården mötte AIK var på gamla Råsunda. Då slutade matchen med förnedrande 3-0 till hemmalaget. Gången innan det blev det också seger för AIK och nog kan man tro att Djurgården också använder revanschlustan som ett vapen jämte det egna ryktet och prestigen?

Spelet på bortaseger är riktigt högt (5,25) men känns trots allt för osäkert för att våga spikas. Däremot känns spelet på dubbelchans, oavgjort eller bortaseger, inte lika främmande.
Matchen startar kl.19.00 och sänds i CMORE och i CSPORTS.

Dagens Tips

Sport:Fotboll
Härkomst:Allsvenskan
Match/Event:AIK – Djurgården
Spel:Dubbelchans, X2
Odds:2,20
Insats: 4/10 units
Spelsajt: Nordicbet.com
Spelstopp: 19.00
Resultat:Vinst! (AIK – Djurgården 1-1)

Dubbelchans, X2

Satsa