Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Ac milan – fc barcelona

Ikväll sparkas ytterligare ett rejält tungmöte igång när italienska AC Milan tar emot spanska giganterna FC Barcelona.
AC Milan – FC Barcelona
Januari 01,1970
20:45

Matchen är den första av två i åttondelsfinalen och spelas på San Siro. I Italien och i Milano råder det stor oro just nu. Det egna laget står på förhand inför vissa svårigheter då man inte kan mönstra det starkaste laget av olika anledningar. I relation till det vet man också mycket väl vad gästerna går för, vilka spelar de förfogar över, samt hur mycket mål Lionel Messi kan och har gjort i Champions League hittills.

Den största orsaken till den något pressade situationen i det italienska lägret är frånfället av Milans i dagsläget bästa spelare Mario Balotelli och det eventuella frånfället av Stepahn El-Sharaawy (som varit skadad). Balotelli får inte spela i CL sedan han tidigare representerat Manchester City. Lägg därtill att Robinho och Bonera är högst tveksamma till spel. Barcelona kommer till match med vetskapen om att Xavi är tillbaka i laget. David Villa, Abidal och Adriano kan dock inte medverka (vilket ändå endast har marginell betydelse!). Av Milans dystra utgångsläge att döma kommer Allegri med största sannolikhet att sikta på ett lågt försvarsspel och sikta på att få med sig 0-0, eller möjlighen 1-0 på kontring. Att taktiken blir framgångsrik är dock långt ifrån säker då Barcelona har god erfarenhet av att möta lag som spelar så.

Att Milan klarar oavgjort i halvtid känns dock som ett spelvärt alternativ, Barcelonas offensiv till trots.

_________________________________________________________________

Dagens speltips:

Sport: Fotboll
Match/Event: AC Milan – FC Barcelona
Härkomst: Champions League
Spel: Oavgjort i halvtid
Odds: 2.35
Spelsajt: Betsson.com
Spelstopp: 20.45

Oavgjort i halvtid

Satsa