Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

AIK – Ararat Armenia odds (17/7/19 18:00)

Det som skulle bli en enkel seger i första mötet med Ararat Armenia blev istället till en mardröm. Redan i den tredje minuten fick det armeniska laget en straff, som man gjorde 1-0 på. AIK gjorde sedan 1-1, men precis innan paus gjorde hemmalaget 2-1, ett resultat som stod sig matchen ut.
AIK – Ararat Armenia
AIK – Ararat Armenia
Juli 17,2019
18:00

Ararat Armenias debut i Champions League-kvalet blev inget annat än en ren succé. Ingen hade räknat med seger mot AIK och nu gäller det i första hand att hålla tätt bakåt och inte släppa till något för AIK-anstormningen lär bli massiv.

Efter förra veckans förlust har AIK nu en tuff uppgift framför sig i returen hemma på Friends Arena. Dock fick man med sig ett viktigt bortamål, som kan bli mycket betydelsefullt. I och med att man gjorde ett mål på bortaplan räcker det att vinna med 1-0 för att gå vidare. 3-0-segern mot Elfsborg i helgen visar också att lagets målform är bra.

Även om AIK gjorde en blek insats i Armenien i första mötet är laget ändå favoriter till att ta sig vidare. Dessutom har man nu hela Friends Arena i ryggen, vilket kommer att betyda mycket. Dock lär det nog inte bli någon övertygande seger. Därför säger vi att AIK nöjer sig med att vinna och hålla nollan. Bäst odds finns hos Bethard som bjuder 1.55 gånger pengarna för den utgången.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: AIK–Ararat Armenia

Liga/turnering: Kval till Champions League

Tips: AIK vinner och håller nollan Odds: 1.55 Spelsajt: Bethard Spelstopp: Onsdag 17 juli 18:00

Satsa