Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

AIK–Djurgården odds (01/09/19 15:00) Derby som kan bli avgörande för guldstriden

Seriefinal, Stockholmsderby och därtill lite av sexpoängsmatch när AIK tar emot Djurgården hemma på Friends Arena. För skulle Djurgården ta tre poäng kopplar laget ett stadigt grepp om guldstriden.
AIK–Djurgården
AIK vs Djurgården
September 01,2019
15:00

I och med förlusten mot Kalmar hemma för ett par veckor sedan tappade AIK viktiga poäng i guldkampen, vilket gör att man i dagsläget har fyra poäng upp till Djurgården. Dessutom har AIK haft ett tufft spelschema den senaste månaden med matcher i Champions League- och Europa League-kval varje vecka, vilket kanske börjar ta ut sin rätt nu.

Djurgården har verkligen gjort en formidabel sommar, vilket gör att man nu leder Allsvenskan. Laget har vunnit 12 av de 14 senaste matcherna och dessutom bara släppt in två mål på de senaste tio matcherna i Allsvenskan. Man kan inte förneka att det börjar lukta guld om Djurgården då laget för närvarande känns oslagbara.

Då det som sagt skiljer fyra poäng mellan lagen inför söndagens drabbning kan man inte säga annat än att det här är en sexpoängsmatch. Skulle AIK vinna är det bara en poäng mellan lagen och en öppen guldstrid. Men, vinner Djurgården skiljer det hela sju poäng mellan lagen och minst sex mellan DIF och Hammarby och Malmö och då är det frågan om något lag kan komma ikapp Djurgården.

Även om man har hemmaplan så kommer AIK få det svårt att rubba Djurgården, framför allt med tanke på att man har matchen mot Celtic bara tre dagar innan. Därför blir tipset att Djurgården vinner. Bäst odds finns hos Bethard som bjuder 2.80 gånger pengarna för DIF-seger.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: AIK–Djurgården

Liga/turnering: Allsvenskan

 

Tips: 2 Odds: 2.80 Spelsajt: Bethard Spelstopp: Söndag 1 september 15:00

Satsa