Aik hockey mot trendbrott 20-11-13

Det har verkligen inte gått AIK’s väg den här säsongsupplagan av SHL. Med blygsamma fem vinster har laget ramlat ner till en elfte plats. Eller kanske är ordet ”parkerat” bättre för att beskriva det prekära läget.
AIK – Örebro
November 20,2013
19.00

Man har nu radat upp fyra raka förluster, varav den senaste blev en förödande 6-2 förlust mot Frölunda. Innan dessa fyra matcher och innan avbrottet för Karjala Cup, såg läget dock ut att ljusna. Man började på allvar få igång en poängmaskin Janmark, men sedan gick han sönder och kom av sig lite i poängmakeriet. Dessutom fick man en annan stark poängspelare Björn Melin skadad och han är fortfarande inte tillbaka.

Även om man saknar Melin ikväll har jag tillförsikt på att man kan vinna mot seriens sämsta lag – Örebro. Gästerna har endast vunnit fyra matcher under hela säsongen och har radat upp sju raka förluster. Man har en bedrövlig målskillnad på -20 mål och man ser redan nu ut att vara numret för litet för SHL. Vad som också talar emot Örebro är att man är ofantligt dåliga på bortaplan generellt och att gästa AIK är en svår uppgift för alla lag i SHL!

Personligen tror jag att AIK tar gruvlig revansch och att Janmark får igång sitt målskytte igen. Segerspelet på AIK betalar goda 2,19 hos Nordicbet. Det spelas med tillförlit och medelhög insats!

Speltipset

Sport: Ishockey
Härkomst: SHL
Match/Event: AIK – Örebro
Spel: Hemmalaget vinner matchen
Odds: 2,19
Insats: :6/10 units
Spelsajt: Nordicbet.com
Spelstopp: 19.00

Resultat: VINST! AIK – Örebro, 7-1

Satsa