Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Champions League: Speltips Ajax–Liverpool 21 oktober 21:00

Våren 2019 överraskade Ajax alla när man tog sig hela vägen till semifinal i Champions League. I första omgången av gruppspelet hösten 2020 ställs man mot tuffast möjliga motstånd i form av Liverpool.
Ajax–Liverpool
oktober 21,2020
21:00

Ajax finns som vanligt med i toppen av holländska ligan med seger i fyra av fem matcher medan Liverpools form är aningen mer tveksam.

Lagens form

Ajax

Ajax har verkligen hittat målformen inför CL-premiären då man i senaste matchen i Eredivisie slog Heerenveen med hela 5-1. Dessutom gjorde nyförvärvet Antony återigen mål och har nu gjort tre mål på fem matcher. Den blott 20-årige brasilianaren kan vara värd att hålla koll på, då han mycket väl kan bli en av Ajax nyckelspelare den här säsongen.

Liverpool

Inte helt oväntat var Liverpool lite mätta när Champions League skulle avgöras i somras och åkte ut redan i åttondelen mot Atlético Madrid. Räkna med att laget lär vara betydligt hungrigare nu. Dock står Liverpool nu på tre raka utan seger efter 2-2 i derbyt mot Everton i lördags. Samtidigt verkar både Mohamed Salah och Sadio Mané vara i målform med sex respektive fyra mål i Premier League såhär långt.

Ajax slår ur underläge?

Liverpool är förstås favoriter inför den här matchen. Fattas bara annat. Men, Ajax brukar ha för vana att tända till i Champions League-sammanhang och har överraskat förr. Dessutom är Ajax ett lag som gillar att göra mål, framför allt på hemmaplan. Det gör i och för sig också Liverpool, som gjort mål 14 matcher i rad.

Tips: Bägge lagen hittar rätt

Att Ajax får hål på Liverpool känns ganska rimligt, då Liverpool släppt in mål fem matcher i rad. Samtidigt gör Liverpool sällan mindre än två mål i en match. Därför blir tipset att båda lagen gör mål och att det dessutom blir över 2,5 mål. Bäst odds finns hos Betway som ger 1.83 i odds för båda lagen gör mål och över 2,5 mål.

Satsa