Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Allsvensk premiär

Ett av Sveriges mest uttalade vårtecken har äntligen visat sig! Fotbollspremiären i Allsvenskan är här och med den kommer glädje, förväntningar och ett kollektivt svenskt intresse för fotboll.

Ända fram till premiären har det bland annat varit het debatt huruvida Elfsborg kommer att klara av de förväntningar som en regerande mästare ställs inför. Det har också diskuterats flitigt om Djurgården kan rycka upp sig och prestera, om HIF kan vara med och utmana i toppen trots att man tappat ett par vassa spelare, samt huruvida IFK Norrköping är på väg att åter etablera sig i Sveriges högsta fotbollsserie? Förutom ovanstående frågeställningar finns det en mängd andra som inväntar svar. I eftermiddag får vi kanske facit på några?

Allsvenskans sänds precis som förra året exklusivt av Canal+ (numera heter man CSPORTS). Dagens första match är den mellan BK Häcken och IFK Göteborg och matchstart är kl.15.00. Därefter följer matcherna Helsingborg – Djurgården och Syrianska – Kalmar FF kl.17.30.
Härliga svenska fotboll!

Allsvenskans sänds precis som förra året exklusivt av Canal+ (numera heter man CSPORTS). Dagens första match är den mellan BK Häcken och IFK Göteborg och matchstart är kl.15.00. Därefter följer matcherna Helsingborg – Djurgården och Syrianska – Kalmar FF kl.17.30.

Satsa