Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Allsvenskan 2021: Vinnartips - Elfsborg högt upp i år igen

På lördag drar Allsvenskan igång och som vanligt har vi en spännande säsong framför oss. Frågan är om Malmö FF ska kunna försvara sitt SM-guld från förra året eller om något annat lag ska kunna vara med och utmana?
Vid 5.00 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 50kr
AIK v Malmo FF - Allsvenskan, Photo: Getty Images

Photocredits: Getty Images

Hela Allsvenskan 2021 går att se på Discovery+. En del matcher kommer även att sändas på Kanal 5. 

Malmö FF favoriter igen

Förra årets Allsvenskan blev långtifrån någon vanlig säsong, dels på grund av att premiären blev uppskjuten med två månader, dels på grund av att läktarna var helt tomma. Något som fick konsekvenser då serien var betydligt jämnare än normalt. Mycket talar för att det stora delar av den här säsongen också kommer att spelas inför tomma läktare.

Favoriter till SM-guldet är, i vanlig ordning får man väl nästan säga, Malmö FF. Även om laget tappat Isaac Kiese-Thelin har man Allsvenskans starkaste trupp.

Malmö FF – SM-guld 2.30 NordicBet

Utmanarna

Dock finns det lag som kan vara med och utmana om SM-guldet. Hammarby, Djurgården samt Häcken är lag som definitivt kommer att finnas med högt upp. Sedan går vi förstås inte heller glömma bort IFK Göteborg, som har Allsvenskans hetaste nyförvärv i slovaken Marek Hamsik. Till sommaren får man dessutom hem Marcus Berg och Oscar Wendt.

Hammarby – SM-guld 7.50 Bethard
IFK Göteborg – SM-guld 7.50 Mr green

https://twitter.com/IFKGoteborg/status/1373917541102391298

Når topplacering igen

Ett annat lag som kan vara med högt upp är förra årets tvåa, Elfsborg. Laget har i stort sett kvar samma lag som i fjol, när man bara förlorade 3 av 30 matcher. Några fler trepoängare i år och det kan bära riktigt långt för Boråslaget.

Spelbolag med bra odds

Tips: Elfsborg högt upp i år igen

Elfsborg är kanske ett av de lag som kommer att bli mest intressant att följa i årets Allsvenskan. Laget kom som sagt tvåa förra året och har med sig flyt in i den här säsongen. Därför blir tipset att Elfsborg återigen gör det bra och slutar topp 4.
Bäst odds finns hos Betsson som ger 5.00 i odds för att Elfsborg slutar topp 4.

Satsa