Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Allsvenskan: AIK–Hammarby 25/4 17:30 - Ludwigson visar vägen igen

Dags för säsongens första allsvenska stockholmsderby mellan AIK och Hammarby. AIK har vunnit de senaste derbyna i Allsvenskan, men Hammarby har börjat bra i år. Frågan är om det räcker till tre poäng?
Vid 5.75 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 57.5kr
Hammarby IF v Malmo FF - Allsvenskan 1024x681
AIK–Hammarby
April 25,2021
17:30

Photocredits: Getty Images

Sänds på Discovery+. Avspark 17:30

  • Gustav Ludwigson Målgörare: LEOVEGAS 3.35 BESÖK!
    18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Minimum odds 1.8 Läs fullständiga regler och villkor här.

En seger var såhär långt

Både AIK och Hammarby har inlett årets Allsvenskan med en seger och en förlust. AIK vann premiären hemma mot Degerfors med 2-0, men förlorade borta mot IFK Göteborg med samma siffror i måndags. Hammarby fick tuffast möjliga premiär i form av regerande mästarna Malmö FF borta. Trots det var Bajen nära poäng, men MFF lyckades slå in segermålet till 3-2 i slutminuterna. Men, Hammarby repade sig snabbt och vann med 2-0 hemma mot Mjällby i lördags.

Hammarby vann senast

Tittar man på de senaste årens allsvenska derbyn mellan AIK och Hammarby är det klar övervikt i AIK:s favör. AIK vann bägge derbyna mot Hammarby förra året och har vunnit fem av de sex senaste mötena lagen emellan i Allsvenskan. Men, Hammarby vann faktiskt senaste matchen mot AIK, nämligen en gruppspelsmatch i Svenska cupen i början av mars, som Bajen vann med 3-2.

Ludwigson het

Även om AIK vunnit de senaste allsvenska derbyna mot Hammarby så känns det ändå svårtippat. Samtidigt har Hammarby fått fart på målskyttet med fyra mål på två matcher, varav två från Gustav Ludwigson, som känns het just nu. Kan han föra Hammarby till första derbysegern mot AIK i Allsvenskan sedan 2019?

Malmö FF 2.45 Leo Vegas
Djurgården 3.10 Leo Vegas

Spelbolag med bra odds

Tips: Ludwigson visar vägen igen

Visst känns det lite som att Hammarby är på igång igen och inte minst då Gustav Ludwigson som inlett med mål i två raka matcher. Samtidigt gjorde AIK en svag insats senast mot IFK Göteborg. Därför blir tipset att Hammarby vinner och att Gustav Ludwigson gör mål.
Bäst odds finns hos LeoVegas som ger 5.75 i odds för Hammarbyseger och mål från Gustav Ludwigson.

Satsa