Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Allsvenskan: Odds Degerfors–Malmö FF

Malmö FF vill gärna behålla serieledningen med en seger mot Degerfors. Men, serieledarna har släppt in mycket mål. Kan Degerfors utnyttja detta? Superboost med Betway, 6.00 för Malmö FF vinner & båda lagen gör mål.
Vid 6.00 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 60kr
AIK v Malmo FF - Allsvenskan
Degerfors–Malmö FF
Juli 17,2021
15:00

Photo by Michael Campanella/Getty Images

Matchen sänds på Discovery+. Avspark 15:00.

Vi på odds.se går igenom dagligen alla bästa odds så du som användare kan få mer för dina pengar.

Specialare från Betway

Sjua i tabellen

Efter en ganska svag inledning på Allsvenskan i våras gjorde Degerfors det bra innan EM-uppehållet. Man vann också i återstarten mot Östersund för ett par veckor sedan. Men, i söndags tog det stopp när man förlorade med 5-1 borta mot Hammarby. Trots det ligger ändå Degerfors sjua i tabellen, samtidigt som laget är svårslagna på hemmaplan. Hittills har man bara förlorat en av fyra matcher hemma den här säsongen.

Tufft schema framför sig

Malmö FF är första gången i serieledning i Allsvenskan den här säsongen. Dock ska sägas att man har en match mer spelad än tvåan Djurgården som ligger två poäng bakom. Senast vann MFF säkert hemma mot Sirius med 4-0 och verkar vara i bra form. Men, man har ett tufft schema framöver med europaspel varje vecka, vilket gör att en del spelare kan sparas i matchen mot Degerfors.

Kan bli en hel del mål

Malmö FF är såklart favoriter inför den här matchen, men Degerfors är vassa på hemmaplan och brukar dessutom göra en hel del mål på hemmaplan. Samtidigt är Malmö det lag som gjort överlägset flest mål i Allsvenskan, 24 stycken. Men, man är också ett av de lag som släppt in flest mål och då känns det som att hemmalaget lär göra mål även om Malmö vinner i slutändan.

Tips:

Malmö har släppt in mål i varje match den här säsongen, men ändå vunnit de flesta. Därför känns tipset att MFF vinner samtidigt som båda lagen gör mål som ett bra tips. Dessutom har Betway ett bra erbjudande på det spelet.
Hos Betway finns en Superboost med ett odds på 6.00 för att Malmö FF vinner och båda lagen gör mål.

Satsa