Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Allsvenskan: Djurgården–Malmö FF 3/5 18:30 - Logiskt kryss

Tidig allsvensk seriefinal mellan Djurgården och Malmö FF, som båda inlett säsongen starkt. Räkna med en mycket tät och jämn match och förhoppningsvis också en del mål.
Vid 4.10 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 41kr
Djurgardens IF v BK Hacken - Allsvenskan - Photo: Getty Images
Djurgården–Malmö FF
May 03,2021
18:30

Photocredits: Getty Images

Sänds på Discovery+. Avspark 18:30.

Tre raka segrar

Djurgården har inlett årets Allsvenskan urstarkt med tre segrar på tre matcher. Dessutom har laget bara släppt in ett enda mål på 270 minuter, vilket är ett klart styrkebesked. Fortsätter DIF att hålla tätt bakåt lär man bli svårslagna i år. En spelare som fått en bra start på säsongen är Aslak Fonn Witry. Den norske mittbacken har redan gjort två mål, vilket är lika många som han gjorde på hela förra säsongen. Kan han bli en faktor i Djurgårdens offensiv i år?

Tappade ledning senast

Regerande mästarna Malmö FF har inte helt oväntat inlett säsongen bra. Seger mot Hammarby i premiären och därefter mot Häcken. Men, i söndags kom ett litet bakslag när ”di blåe” tappade en 1-0-ledning mot Östersund med tio minuter kvar. Samtidigt har Malmö gjort lika många mål som Djurgården, nämligen sex stycken. Bäste målskytt hittills är dansken Søren Rieks med två fullträffar.

Kommer bli jämnt

Matcherna mellan Djurgården och Malmö FF är alltid jämna. Förra året tog lagen varsin uddamålsseger på hemmaplan och går man tillbaka några år tillbaka i statistiken är det i princip dött lopp. Är det också de här lagen som i slutändan kommer att göra upp om SM-guldet? Det är högst sannolikt. Kanske får vi också se en del mål på måndag då lagen snittat två mål per match såhär långt.

Malmö FF 2.45 Leo Vegas
Djurgården 3.10 Leo Vegas

Tips: Logiskt kryss

Svårtippad match det här, då det känns som att det kan gå åt bägge håll. Dock känns det som att både Djurgården och MFF är väldigt svårslagna. Därför känns också ett oavgjort resultat som det mest logiska. Tipset blir oavgjort och att båda lagen gör mål.
Bäst odds finns hos Leo Vegas som ger 4.10 i odds för X och båda lagen gör mål.

Satsa

Spelbolag med bra odds