Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Allsvenskan: Hammarby–Djurgården 16/5 17:30 - DIF nollar Bajen i derbyt

Dags för säsongens andra stockholmsderby där Hammarby ställs mot serieledarna Djurgården. Ska Bajen kunna rubba ett formstarkt Djurgården eller ska serieettan befästa sin ledning i Allsvenskan?
Vid 4.00 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 40kr
Djurgardens IF v BK Hacken - Allsvenskan - Photo: Getty Images
Hammarby–Djurgården
May 16,2021
17:30

Photocredits: Getty Images

Sänds på Discovery+. Avspark 17:30.

Snittar nästan två mål per match

Efter en något knackig start har Hammarby fått upp farten och har nu tagit sju poäng på de tre senaste matcherna. Men, framför allt har målskyttet kommit igång på allvar. Tre mål mot både Sirius och Varberg innebär att laget nu närmar sig ett snitt på två mål per match. Lagets bästa målskyttar såhär långt är Abdul Khalili och Akikunmi Amoo med tre mål vardera. Ska Hammarby vara med högt upp i år är målskyttet en nyckel.

Tre raka segrar

Djurgården behåller ledningen i Allsvenskan efter att ha vunnit fem av de sex senaste matcherna. Efter debaclet mot Degerfors förra helgen kom DIF tillbaka starkt och vann med 2-0 hemma mot Östersund i onsdags. Men, serieledarna jagas av ett helt koppel med lag, däribland Hammarby, som just nu ligger fem poäng efter Djurgården. Derbyseger för DIF och man behåller serieledningen och ökar samtidigt avståndet ner till Bajen.

DIF favoriter

Senast lagen möttes var i början av april i semifinalen i Svenska cupen. Då vann Hammarby med 1-0. Trots det är Djurgården klara favoriter i den här matchen. Inte minst då DIF sett väldigt stabila ut i toppmöten tidigare under säsongen. Hemma mot IFK Norrköping blev det 1-0 och hemma mot Malmö FF blev det 3-1.

Hammarby 3.40 Mr green
Djurgården 2.10 Mr green

Spelbolag med bra odds

Tips: DIF nollar Bajen i derbyt

Djurgården är välförtjänta serieledare och med tanke på den form laget är i känns de svårslagna. Samtidigt har Hammarby varit ojämna och hittills haft problem mot bättre motstånd. Tipset blir därför ett kombotips där Djurgården både vinner och håller nollan
Bäst odds finns hos Leo Vegas som ger 4.00 i odds för Djurgårdsvinst och båda lagen gör mål - NEJ.

Satsa