Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Allsvenskan: Hammarby–IFK Norrköping 30/11 19:00 - "Totte" spräcker nollan

Rent teoretiskt har Hammarby fortfarande chansen att ta både medalj och en europaplats, men i praktiken är det kört. För IFK Norrköping lever däremot medalj- och europadrömmen i högsta grad.
Hammarby IF v Malmo FF - Allsvenskan 1024x681
Hammarby–IFK Norrköping
November 30,2020
19:00

Sänds på Dplay. Avspark 19:00.

Hammarby har haft en ganska medioker november. Detsamma gäller IFK Norrköping, som dock kan ha vänt formkurvan.

Lagens form

Hammarby

Bara två poäng på de tre senaste matcherna gör att Hammarby i princip spelat bort sig själva från medaljstriden. Med två omgångar kvar och hela fyra poäng upp till Djurgården och Häcken, som ligger trea fyra blir det svårt att nå top 4. Däremellan finns dessutom IFK Norrköping. Samtidigt har Bajen varit ganska bleka i de senaste matcherna. Förra helgen blev det bara 2-2 mot redan klara mästarna Malmö FF, som dessutom inte hade ordinarie lag.

IFK Norrköping

Efter två raka förluster tog IFK Norrköping i måndags en tung 4-1-seger mot Falkenberg, där skyttekungen Christoffer Nyman gjorde tre mål på straff i första halvlek. Med två poäng upp till trean Djurgården lever fortfarande drömmen om Europa, men det måste bli tre poäng mot Hammarby, annars är det troligtvis kört.

IFK Norrköping knappa favoriter

IFK Norrköping får nog hållas som favoriter i den här matchen, även om det på pappret är ganska jämnt. Hammarby verkar lite ha gett upp den här säsongen, vilket innebär ett gyllene läge för Norrköping att ta tre poäng. Dessutom har ju Norrköping ”Totte” Nyman, som har fått målkänning igen och som dessutom i praktiken kan säkra skytteligasegern med minst ett mål i den här matchen.

Tips: "Totte" spräcker nollan

Det är i en sådan här match som en spelare som "Totte" Nyman ska kliva fram och visa vägen, vilket det känns som att han också kommer att göra. Tipset blir därför att Nyman gör matchens första mål.
Bäst odds finns hos Betsafe som ger 6.00 i odds för Christoffer Nyman som första målgörare.

Satsa