Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Allsvenskan: Hammarby–Malmö FF 22/11 17:30 - Hammarby vinner både 1:a och 2:a

Ska det bli medalj och framför allt europaspel för Hammarby måste det i princip bli full pott i de sista omgångarna. Och det finns det goda chanser till, framför allt i söndagens match mot redan klara mästarna Malmö FF.
Hammarby IF v Malmo FF - Allsvenskan 1024x681
Hammarby–Malmö FF
November 22,2020
17:30

Sänds på Dplay. Avspark 17:30

Hammarbys form var på väg nedåt innan Nations League-uppehållet. För Malmö FF spelar inte formen ingen roll då laget redan är klara mästare.

Lagens form

Hammarby

Vid det här laget var det nog många som trodde att Hammarby skulle vara med i en guldstrid. Nu handlar det istället om att om möjligt nå europaspel eller åtminstone medalj. Upp till trean Häcken är det dock hela fyra poäng, vilket kan bli tufft att ta in på tre matcher. Till fjärdeplats, tillika brons är det dock endast två poäng. Men, ska det bli en topp 4-placering krävs betydligt bättre spel än i sista matchen innan Nations League-uppehållet där Bajen förlorade med 5-2 borta mot Varberg.

Malmö FF

Malmö FF säkrade SM-guldet i och med segern hemma mot Sirius för ett par veckor sedan. Detta innebär att laget inte har någonting annat att spela för än äran i de sista omgångarna. Dessutom är halva laget konstaterat smittade med covid-19, så frågan är vilket lag man kommer att ställa upp med på söndag? Troligtvis blir det nog mer eller mindre reservlaget vi får se mot Hammarby.

Det här kan väl Hammarby ändå inte missa?

För Hammarby är det här förstås ett gyllene läge att ta tre poäng då man möter ett omotiverat och decimerat Malmö FF. Och med spelare som Gustav Ludwigson och Aron Johannsson ska väl Bajen inte kunna bomma det här?

Tips: Hammarby vinner både 1:a och 2:a

Nä, det känns faktiskt som att Hammarby kommer att klara av det här. Det kan till och med bli en hel del mål för hemmalaget, då MFF nog bara vill spela av resten av säsongen. Därför blir tipset att hemmalaget vinner både första och andra halvlek.
Bäst odds finns hos LeoVegas som ger 4.90 för att Hammarby vinner båda halvlekarna.

Satsa