Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Allsvenskan: IFK Göteborg–Häcken 8/5 15:30 - IFK Göteborg tar hem det

Årets första Göteborgsderby står för dörren och det mellan två lag som inte imponerat såhär långt. Framför allt inte Häcken som ligger näst sist i tabellen och jagar årets första seger.
Vid 5.50 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 55kr
Photo by Nils Petter Nilsson/Getty Images)
IFK Göteborg–Häcken
May 08,2021
15:00

Photocredits: Getty Images

Sänds på Discovery+. Avspark 15:00.

En seger hittills

IFK Göteborg har haft det lite knackigt i inledningen på Allsvenskan. Bara en seger på två matcher gör att laget efter fyra omgångar inte ligger bättre än nia. Senast spelade man 1-1 borta mot nykomlingen Halmstad och dessförinnan gjorde man en svag insats när man förlorade med 2-3 hemma mot Degerfors. Dock var blåvitt övertygande mot AIK hemma 2-0 för ett par veckor sedan. Samtidigt har det uppmärksammade nyförvärvet Marek Hamsik knappast varit någon större succé hittills.

Bara en poäng såhär långt

Efter förra årets tredjeplats var det många om trodde på Häcken inför den här säsongen. Men, laget har haft en i det närmaste katastrofal inledning på säsongen och förlorade de tre första matcherna. Förra helgen kom i alla fall den första poängen när man spelade 1-1 borta mot Hammarby. Dock har Häcken gjort mål i tre matcher av fyra. Men, om det inte sker en radikal förändring snart kan Häcken nog glömma toppstriden i år.

IFK Göteborg knappa favoriter

Ganska svårtippad match det här med tanke på att inget av lagen imponerat såhär långt. Särskilt inte Häcken. Men, ett derby är alltid ett derby och då kan som bekant vad som helst hända. Dock får nog ändå IFK Göteborg ses som knappa favoriter i den här matchen, även om laget presterat högst ojämnt den här säsongen. Men, kommer man upp i samma standard som mot AIK så bör det bli tre poäng. Dessutom har IFK Göteborg inte förlorat ett derby mot Häcken sedan 2018.

IFK Göteborg 2.85 Unibet
Häcken 2.66 Unibet

Spelbolag med bra odds

Tips: IFK Göteborg tar hem det

Med tanke på att Häcken varit så oerhört dåliga hittills känns det ändå som att IFK Göteborg kommer att ta hem det här till slut. Men, Häcken kan nog få in ett mål i alla fall. Därför blir tipset att IFK Göteborg vinner samtidigt som det blir mål åt båda håll.
Bäst odds finns hos Leo Vegas som ger 5.50 i odds för IFK Göteborg-seger och båda lagen gör mål.

Satsa