Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Allsvenskan: IFK Norrköping–Helsingborg 6/12 14:30 - "Totte" nätar dubbelt

IFK Norrköping har fortfarande chansen att nå en plats i Europa, men då krävs inte bara seger mot Helsingborg utan också tur med andra resultat. Räkna med ett Norrköping som kommer att gå för fullt.
Linus Wahlqvist IFK Norrkoping 594x396
IFK Norrköping–Helsingborg
December 06,2020
14:30

Sänds på Dplay. Avspark 14:30.

Varför tipset?

  • Christoffer Nyman har gjort fyra mål på de två senaste matcherna
  • Christoffer Nyman leder skytteligan i Allsvenskan på 17 mål
  • IFK Norrköping har gjort sex mål på de två senaste hemmamatcherna
  • Helsingborg är redan klara för nedflyttning och har inget att spela för

Lite tur krävs för att IFK Norrköping ska nå Europa

Inför sista omgången ligger IFK Norrköping två poäng bakom trean Häcken som innehar den sista europaplatsen. Häcken möter dock Kalmar FF, som kämpar för att klara en kvalplats och lag som spelar för sin överlevnad är aldrig roliga att möta. Så hoppet lever i högsta grad för IFK Norrköping. Dessutom ska sägas att även en fjärdeplats kan räcka för spel i Europa om något av de tre översta lagen vinner Svenska cupen i vår.

Helsingborg är redan klara för spel i Superettan nästa år och lär nog inte komma alltför spelsugna till den här matchen. Det känns som att HIF i precis bara kommer att försöka spela av den här matchen och glömma den här säsongen.

Målfest?

Ja, så kan det mycket väl bli med tanke på förutsättningarna. Skulle Norrköping vinna och Häcken spela oavgjort mot Kalmar blir det dessutom en målskillnadsaffär och då kan det ligga i Norrköpings intresse att göra många mål.

Tips: "Totte" nätar dubbelt

Christoffer "Totte" Nyman har varit en stor del av IFK Norrköpings spel den här säsongen och lär vara så även i sista matchen. Därför blir tipset att "Totte" gör minst två mål i den här matchen.
Bäst odds finns hos Betsson som ger 3.75 för "Totte" Nyman som målskytt.

Satsa