Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Allsvenskan: Kalmar FF–Häcken 6/12 14:30 - Oavgjort och mål från båda lagen

En poäng för Kalmar FF och laget har säkrat en kvalplats. Tre poäng för Häcken och laget har säkrat spel i Europa. Även en poäng kan räcka för Häcken, med det troliga är att man måste vinna för att behålla tredjeplatsen.
Photo by Nils Petter Nilsson/Getty Images)
Kalmar FF–Häcken
December 06,2020
14:30

Sänds på Dplay. Avspark 14:30.

Varför tipset?

  • Kalmar FF har bara förlorat 1 av de 5 senaste matcherna
  • Häcken har 3 raka oavgjorda matcher på bortaplan
  • För Kalmar FF räcker en poäng för att klara kval
  • Häcken har spelat oavgjort i 4 av de 7 senaste matcherna

Kalmar FF har spelat upp sig

Efter en minst sagt medioker säsong har Kalmar FF spelat upp sig den senaste månaden och vunnit två av de tre senaste matcherna i Allsvenskan. I helgen blev det bortaseger mot AIK med 1-0 och för några veckor sedan vann man borta mot Örebro också det med 1-0. Inför sista omgången ligger KFF på kvalplats tre poäng före Falkenberg. En poäng för hemmalaget och man är klara för kvalspel.

Häcken behöver en seger för att säkra europaplatsen eftersom IFK Norrköping som är två poäng bakom lär vinna mot Helsingborg. Dock har Häcken svajat lite på senaste tiden med bara två segrar på de sju senaste matcherna. Men, det blev i alla fall 3-0 hemma mot Örebro förra helgen.

Kalmar spelar på resultat?

Eftersom en poäng räcker för Kalmar är det högst troligt att hemmalaget kommer att gå in för att spela på resultatet, vilket innebär att vi nog får se en match där Häcken för spelet.

Tips: Oavgjort och mål från båda lagen

Dock känns som att Kalmar nog kan göra ett mål. Samtidigt känns det knappast som att Häcken lär gå mållösa av planen. Därför känns det ganska logiskt att det blir oavgjort samtidigt som båda lagen gör mål.
Bäst odds finns hos Unibet som ger 4.30 för oavgjort och båda lagen gör mål.

Satsa