Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Allsvenskan: Sirius–Elfsborg 29/11 17:30 - Elfsborg vinner och håller nollan

Elfsborg ligger tvåa i Allsvenskan och kan med tre poäng borta mot Sirius på söndag säkra spel i Europa nästa höst. Chansen för detta är stor då Sirius inte har något annat än äran att spela för.
Photo: Getty Images
Sirius–Elfsborg
November 29,2020
17:30

Bild: anders-h-foto (CC BY 2.0)

Sänds på Dplay. Avspark 17:30.

Sirius har inte vunnit en allsvensk match sedan 4 oktober medan Elfsborg går som tåget.

Lagens form

Sirius

För ett par månader sedan var Sirius till och med uppe och nosade på medaljstriden, men därefter verkar det som att man mer eller mindre lagt ner verksamheten för säsongen. Bara två poäng på de sex senaste matcherna gör att man halkat ner till tionde plats i tabellen. Dessutom har Sirius gått mållösa av planen i fyra av de senaste fem matcherna.

Elfsborg

Elfsborg kan verkligen vara nöjda med säsongen, för allting talar för att man kommer att sluta tvåa bakom Malmö FF. Med två omgångar kvar ligger man fyra poäng före trean Djurgården och fyran Häcken, vilket innebär att tre poäng mot Sirius och både stora silvret och spel i Europa är säkrat. Samtidigt är formen på topp med 13 poäng av 15 möjliga på de fem senaste matcherna.

https://twitter.com/IFElfsborg1904/status/1330554839437357058

Klasskillnad på lagen

Ser man till de senaste matcherna är det svårt att tro att Elfsborg och Sirius spelar i samma serie. Men, det beror nog på att Sirius redan har börjat ladda inför nästa säsong och nu bara spelar av sista omgångarna. Elfsborg är däremot stekheta och lär göra allt för att ta tre poäng här.

Tips: Elfsborg vinner och håller nollan

Elfsborg är i en ruskig form och det känns som att man vänligt men bestämt kommer att bocka av tre poäng mot Sirius. Med tanke på att Sirius inte gör några mål talar mycket för att Elfsborg också kommer att hålla nollan. Tipset blir att Elfsborg vinner utan insläppta mål.
Bäst odds finns hos Betsson som ger 4.75 i odds för att Elfsborg vinner och håller nollan.

Satsa