Allt eller inget! 18-04-13

Nu ligger SM-guldet nära till hands för Skellefteå. Endast en seger står mellan laget och den åtråvärda bucklan. Ikväll ska det således avgöras då den fjärde matchen i finalserien mellan Luleå och Skellefteå ska spelas. Matchen startar kl.19.00 och kommer att spelas i Luleå inför en hoppfull publik.

Den senaste matchen lagen emellan blev en kamp på målsnöret då Skellefteå vann med 2-1 på hemmaplan. Målen för hemmalaget blev då inprickade av Martin Sevc och Viktor Arvidsson.
Luleå får trots utgångsläget sägas vara favoriter till segern. Laget vet om att det är allt eller inget som gäller och om man inte vinner blir det semester och ett nedslående firande av en silvermedalj. Om de tre föregående matcherna har varit målsnåla och präglade av en generell rädsla för att gå bort sig och ta risker, kommer kvällens drabbning säkerligen att bjuda på en annan slags hockey.

Kan Luleå få stopp på kämpen Bud Holloway (som även om han inte gör mål är otroligt viktig för det kreativa spelet) i Skellefteå och samtidigt får igång förstafemman ordentligt kan det bära vägen.

Om inte, blir guldhjälmar på, för laget som nått final tre år i rad!

Satsa