Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Joshua vs Pulev 12/12 22:00 - Vinna eller försvinna

Lördag den 12 december kl 22:00 ska Anthony Joshua försvara sina fyra titlar i laddad match mot bulgaren Kubrat Pulev. Starttiden för matchen kan ändras beroende på hur tidigare matcher i galan går. Mötet äger rum i SSE Wembley, London.
JOSHUA-VS-PULEV-12-12-20
Anthony Joshua - Kubrat Pulev
December 12,2020
22:00

Live stream för Anthony Joshua – Kubrat Pulev är beräknad att dra igång kl 22:00 via Sky Sports Box Office.

En förlust för Joshua innebär att han blir av med sin tungviktstitlar: IBF, WBA, WBO och IBO. En förlust för Pulev kan innebära pension.

Boxarnas form

Anthony Joshua

Anthony ”AJ” Joshua gjorde sin första förlust under år 2019 när han förlorade sina titlar mot Andy Ruiz Jr. Dessa titlar vann han dock tillbaka 6 månader senare när de möttes igen. Inför den kommande matchen står mycket på spel för Joshua som måste försvara sina titlar för att få chansen att dominera tungviktsklassen i en titelmatch mot Tyson Fury. Joshua har just nu ett match facit på 23 vinster (21 KOs) och 1 förlust.

Kubrat Pulev

Kubrat ”The Cobra” Pulev sägs bli en tuffare motståndare för Joshua än Andy Ruiz Jr. Den imponerande tungviktaren har 28 vinster (14 KOs) och 1 förlust bakom sig. Inför mötet mot Joshua kliver han in i ringen med åtta raka vinster. Den 39-årige bulgaren började sin proffskarriär sent med sin första proffsmatch 2009. Detta kan med största sannolikhet bli hans sista och enda chans att erövra titlarna i tungvikt.

Oddsen visar tydlig favorit

Oddsen inför matchen visar att Anthony Joshua är en tydlig favorit. Trots att mötet mot Ruiz Jr visade världen att vad som helst kan hända, vet vi att Joshua inte kommer att göra samma misstag igen. Den här gången kommer vi se en lugn och sansad Joshua som med en mer kontrollerad framtakt.

  • Anthony Joshua Vinnare : UNIBET Odds 1.09 BESÖK!
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
  • Kubrat Pulev Vinnare : UNIBET Odds 7.50 BESÖK!
    +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Joshua vs. Pulev antal rundor

Över 6.5 1.80 Bethard

Joshua vs. Pulev rondvinnare

Joshua vinner i rond 7 10.00 Bethard

Tips: Anthony Joshua vinner i rond 7-9

91% av AJs matcher är vunna genom KO jämfört med Pulevs 50%. Mycket pekar på att Joshua kommer att kunna hålla matchen vid liv i åtminstone 7 ronder där han slutligen kommer att avsluta med KO eller TKO. Därför blir tipset att Joshua vinner i rond 7-9 på odds 4.33 hos Unibet.

Satsa